Cukrárske zmesi, múky

Najpredávanejšie

Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
 
11,90 €
(10,82 € bez DPH)
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 500g HoHo
 
6,45 €
(5,86 € bez DPH)
Cesto RED VELVET 500g HoHo
 
4,70 €
(4,27 € bez DPH)
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g
 
11,30 €
(10,27 € bez DPH)
Zmes na švajčiarsky maslový krém Swiss Meringue Buttercream 400 g
 
4,90 €
(4,45 € bez DPH)
Buttercream zmes na maslový krém
 
4,60 €
(4,18 € bez DPH)
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
 
2,80 €
(2,55 € bez DPH)
Pomleté sušienky na cheesecake 500g HoHo
 
3,95 €
(3,59 € bez DPH)
CHEESECAKE mix 200g HoHo
CHEESECAKE mix - zmes na náplň 200g
SKLADOM (4 ks)
Kód: 2275
 
3,35 €
(3,05 € bez DPH)
55 položiek celkom
Buttercream zmes na maslový krém
5,82 € bez DPH
6,40 €

Buttercream - zmes na maslový krém

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.

Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 3852
Buttercream zmes na maslový krém
4,18 € bez DPH
4,60 €

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.

Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 4379
Čokoládový mousse (pena) BIELA ČOKOLÁDA 800g 1
Callebaut - Čokoládová BIELA pena (mousse) 800g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
16,32 € bez DPH
17,95 €

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.

 

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)

Obsah čokolády: 58,5%

Kód: 3703
Čokoládový mousse (pena) TMAVÁ ČOKOLÁDA 800g 1
17,95 € bez DPH
19,75 €

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.

 

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)

Obsah čokolády: 75%

Kód: 3278
Profesionálny krém na zdobenie a ružicky 450g 1
Čarovný krém - Enchanted Cream ® 450g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
5,91 € bez DPH
6,50 €

Čarovný krém - Enchanted Cream

Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:

  • dekoráciu a plnenie cupcakeov
  • plnenie aj obtieranie toriet
  • na prípravu jedlých ružičiek z krému

Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).

Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!

Výhody krému:

  • oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
  • môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
  • môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
  • príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)

NAŠA RADA: 

Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.

Krém si pripravíte jednoducho.

Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Kód: 3710
Čarovný krém Enchanted Cream ® 900g 4
Čarovný krém - Enchanted Cream ® 900g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
9,95 € bez DPH
10,95 €

Čarovný krém - Enchanted Cream

Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:

  • dekoráciu a plnenie cupcakeov
  • plnenie aj obtieranie toriet
  • na prípravu jedlých ružičiek z krému

Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).

Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!

Výhody krému:

  • oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
  • môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
  • môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
  • príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)

NAŠA RADA: 

Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.

Krém si pripravíte jednoducho.

Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Kód: 4028
Delimacaron zmes na makrónky
16 € bez DPH
17,60 €

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

  • 1 kg zmes + 200g vody

Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.

Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.

Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.

Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Kód: 4104
DIA vanilkový puding bez varenia 250g HoHo
2,68 € bez DPH
2,95 €

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!

Príprava:

  • 250g zmes na DIA vanilkový puding
  • 700g vody

Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.

Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Kód: 1902
DIA vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
4,91 € bez DPH
5,40 €

Z tohto balíka spravíte takmer 2 kg vanilkového pudingu!

Príprava (polovičná dávka):

  • 250g zmes na DIA vanilkový puding
  • 700g vody

Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.

Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Kód: 1903
CHEESECAKE mix 200g HoHo
3,05 € bez DPH
3,35 €

Vďaka tejto špeciálnej cukrárskej zmesi bude váš cheesecake vždy vláčny a na vzhľad dokonalý bez praskliniek (pri dodržaní postupu).

Nemusíte pridávať toľko vajec ako v klasických receptoch a v rúre počas pečenia nepotrebujete mať žiadnu nádobu s vodou!

Stačí iba zmiešať suroviny a máte hotovú plnku.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2275
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
2,55 € bez DPH
2,80 €

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).

Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1086
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g
10,27 € bez DPH
11,30 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2378
Rýchly vanilkový puding bez varenia
37,91 € bez DPH
41,70 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: plastové vedierko v vrchnákom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2081
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
5,45 € bez DPH
6 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1140
montana-sypka-zmes-na-potahovanie--modelovanie-a-pripravu-jedlej-krajky-500-g
6,09 € bez DPH
6,70 €

Jedinečný výrobok na trhu! Jednoduchá príprava.

Hotová hmota je smotanovo bielej farby s jemne mandľovou chuťou,  elastickú konzistenciu a pri modelovaní sa nelepí. Nevysychá a preto je možné s ňou pracovať aj niekoľko dní. Príjemne vonia, má prirodzenú chuť a pri pracovaní je pružná a dobre tvarovateľná

Zachováva si vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku.

Z hmoty možno:

  • vypichovať drobné tvary na zdobenie medovníkov, alebo dezertov
  • vyrobiť bohatú kvetinovú dekoráciu slávnostných tort
  • modelovať postavičky
  • vyrobiť čipku / krajku (za pomoci silikónovej formy) 
  • poťahovať torty alebo dezerty

Návod ako si vyrobiť modelovaciu a poťahovaciu hmotu nájdete dole v detailnom popise.

 

Kód: 4901
Panna cota 1
13,27 € bez DPH
14,60 €

Panna Cotta mix je zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá.

Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie. 

Z celého balenia pripravíte 50 až 60 ks 130 ml pohárikov naplnených do 2/3 hotovou Panna cottou, alebo 120 až 130 ks 65 ml pohárikov naplnených hotovou Panna cottou.

Ak pohárik chcete zatvoriť bude sa vám hodiť vrchnáčik k poháru na Panna Cottuna dozdobenie zasa čokoládky s nápisom  PANNA COTTA.

No a na servírovanie a samotné maškrtenie dobre poslúžia naše EKO lyžičky do pohárikov 

Ďalšie menšie poháriky nájdete tu:

 

NÁVOD NA PRÍPRAVU jednej dávky:

  • 130 g   Panna Cotta mix
  • 1 liter   smotana 

alebo "lahšia" verzia

  • 150 g    Panna Cotta mix
  • 500 ml  mlieko
  • 500 ml  smotana 

Priveďte do varu smotanu (alebo smotanu+mlieko), odstavte nabok a pridajte Panna Cottu zmes. Dobre premiešajte metličkou, aby sa  vám neurobili hrudky. Nalejte do pohárikov a dajte minimálne na 4 hod. do chladničky. 

Hľadáte pekné poháriky na panna cottu? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Kód: 4289
Pomleté sušienky na cheesecake 500g HoHo
3,59 € bez DPH
3,95 €

Ako rýchlo spravíte základ na cheesecake a to hlavne bez zbytočného bordelu a špinavého mixéra po mletí keksíkov?

 

NÁŠ OSVEDČENÝ RECEPT (na formu Ø 28 cm):   

Celé balenie sušienok zmiešajte s 3 - 4 polievkovými lyžicami roztopeného masla.

Na menšiu formu použite menšie množstvo (napr. 400g sušienok a 2,5 - 3 polievkové lyžice roztopeného masla)  

Vzniknutú hmotu natlačte na dno a boky formy.

Dajte zapiecť do rúry na 6 až 8 minút pri teplote 200ºC.

Ďalej pokračujte podľa akéhokoľvek receptu na cheesecake.

Tento základ chutí skrátka úúúžasne.

Budeme radi ak nám napíšete dolu do DISKUSIE, ako sa vám s pomletými keksíkami pracovalo a ako nakoniec chutil váš cheesecake. DISKUSIU Nájdete dolu pod obrázkami (súvisiaci tovar).

Kód: 2616
Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov 200g HoHo
2,68 € bez DPH
2,95 €

Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.

NÁVOD:

  • 100g prípravku
  • 1000g ovocná šťava/voda
  • 300 - 600g jemný cukor
  • pridajte toľko ovocia, koľko chcete

Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.

Kód: 1141
Cesto RED VELVET 500g HoHo
4,27 € bez DPH
4,70 €

Svetová špecialita!

Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.

Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1015
SANDRA VELVET 1 Kg (zmes na červený korpus)
6,91 € bez DPH
7,60 €

Svetová špecialita!

Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.

Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2248
Strúhanka z lineckého cesta 500g
3,18 € bez DPH
3,50 €
Kód: 2914
Strúhanka z medového cesta 500g
4,09 € bez DPH
4,50 €
Kód: 2913
100 % Zahusťovadlo celulóza 250g
12,64 € bez DPH
13,90 €

100 % Zahusťovadlo- celulóza 

Modifikovaná rastlinná celulóza. Pridáva sa do poťahovacích a modelovacích hmôt ak chceme aby ostali tvárne no zároveň pevné. Používa sa pri výrobe gumpasty, dá sa použiť aj ako lepidlo

Použitie (modelovacia hmota): 2 čajové lyžičky celulózy na 500 g cukrovej hmoty alebo marcipánu. Prášok sa zapracuje do modelovacej hmoty a nechá sa uležať minimálne 2 hodiny v uzatvorenom obale. Po tejto dobe bude hmota stále mäkká a môže byť vymodelovaná do akéhokoľvek tvaru. Po vymodelovaní stvrdne.  Takáto hmota je ideálna pre  figúrky, kvety, písmená alebo čísla, ktoré po stvrdnutí stoja. 

Použitie (lepidlo): Zmiešajte celulózu s trochou vody. Nechajte látku postát aspoň 1 hodinu pred použitím.

 

Kód: 4449
Vínny kameň 80 g
Zdravšia varianta výrobku
4,18 € bez DPH
4,60 €

Vínny kameň - Cream of tatrar sa využíva rovnako ako kypriaci prášok. Neobsahuje fosfáty a ťažké kovy - čo ho robí zdravšou variantou. Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte.

Vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe vína.

 

Kód: 4518
Zmes na čokoládové Brownies 500g HoHo 3
4 € bez DPH
4,40 €

Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.

A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu a ešte k tomu je bez LEPKU.

Presvedčte sa o tom a pozrite si dolu nižšie na stránke video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol. Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť.

Matej brownies vylepšil višňami a sekanými orechami. Bol skrátka mňam. 

(VIDEO pripravujeme - uverejníme ho čoskoro).

 

Kód: 1030
Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 1 kg
5,41 € bez DPH
5,95 €

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!

Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3294
Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 500g HoHo
3,05 € bez DPH
3,35 €

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!

Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru. 

Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise. 

Kód: 3293
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
10,82 € bez DPH
11,90 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3292
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
139,27 € bez DPH
153,20 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1538
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 500g HoHo
5,86 € bez DPH
6,45 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1098
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 1 kg HoHo
6,18 € bez DPH
6,80 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1101
Piškótové cesto tmavé 500g, 1kg
24,55 € bez DPH
27 €

Výhodné veľké balenie vo vedierku.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3938
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 500g HoHo
3,45 € bez DPH
3,80 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

Bezlepková variantu nájdete TU.

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1102
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO SVETLÉ 1 kg HoHo
4,86 € bez DPH
5,35 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1104
Piškóta svetlá 500g, 1kg
19,86 € bez DPH
21,85 €

Výhodné veľké balenie vo vedierku.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3939
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 500g HoHo
2,73 € bez DPH
3 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1105
Zmes na SACHEROVU TORTU (rezy) 1 kg HoHo
6,09 € bez DPH
6,70 €

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne! 

Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1143
Zmes na SACHEROVU TORTU (rezy) 500g HoHo
3,36 € bez DPH
3,70 €

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne! 

Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý byt.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1144
Zmes na švajčiarsky krém - Swiss Cream 500 g
5 € bez DPH
5,50 €

Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 4114
Zmes na švajčiarsky maslový krém Swiss Meringue Buttercream 400 g
4,45 € bez DPH
4,90 €

Zmes na švajčiarsky maslový krém - Swiss Meringue Buttercream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. V porovnaní s klasickým maslovým krémom je menej sladký.

Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 4660
Zmes na tekutú náplň krém do špicov 140g HoHo
3,68 € bez DPH
4,05 €

Návod:

  • 140g prášku na náplň do špicov
  • 250ml vlažnej vody
  • rum / rumová aróma

Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Kód: 1852
Zmes na tekutú náplň krém do špicov 140g HoHo
10,09 € bez DPH
11,10 €

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):

  • 140 g prášku na náplň do špicov
  • 250 ml vlažnej vody
  • rum / rumová aróma 

Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):

  • 500 g prášku na náplň do špicov
  • 900 ml vlažnej vody
  • rum / rumová aróma 

Návod na prípravu:

Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Kód: 3831
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
90 € bez DPH
99 €

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1853.1
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
4 € bez DPH
4,40 €

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1853
Čarovný krém ČOKOLÁDOVÝ Enchanted Cream Choco ® 450g 2
6,32 € bez DPH
6,95 €

Čarovný krém - Enchanted Cream

Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:

  • dekoráciu a plnenie cupcakeov
  • plnenie aj obtieranie toriet
  • na prípravu jedlých ružičiek z krému

Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).

Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!

Výhody krému:

  • oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
  • môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
  • môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
  • príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)

NAŠA RADA: 

Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.

Krém si pripravíte jednoducho.

Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Kód: 4027
Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1
4 € bez DPH
4,40 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 1392
Royal Icing kráľovská glazúra 900g 5
5,73 € bez DPH
6,30 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 3707
Čokoládový mousse (pena) MLIEČNA ČOKOLÁDA 800g 1
Callebaut - Čokoládová MLIEČNA pena (mousse) 800g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
15,27 € bez DPH
16,80 €

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.

 

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)

Obsah čokolády: 70%

Kód: 3704
Jedlá Krajka Biela s príchuťou karamelu250g
9,68 € bez DPH
10,65 €

 Krajka Biela zmes s príchuťou karamelu 250g

Prášková zmes na výrobu jedlých čipiek

BEZ LEPKU / BEZ palmového oleja / BEZ NASÝTENÝCH TUKOV

Rúru si predhrejeme na 110-120 stupňov , zmes zmiešame s rovnakým pomerom vody( 50g zmesi + 50ml vody) miešame cca 3minuty

Keď má zmes jemnú štruktúru môžeme ju rozotrieť do formy na čipku a pečieme 9-12minút,potom ju vyberieme z rúry ,po vychladnutí hotovú čipku vyberieme z formy

Kód: 4448
Mandlová múka 125g
4,36 € bez DPH
4,80 €

Mandľová múka 125g - doba minimálnej spotreby je 30.6.2022

Vyrobená z olúpaných mletých madlí, je veľmi vhodnou alternatívou bežnej múky. Cesto si vďaka nej udržiava viac vlhkosti a tým je piškóta jemnejšia. Mandľová múka obsahuje zdravé tuky, veľa proteínu a vitamín B. Často je používaná ako nízko-sacharidová alebo vysoko-proteínová alternatíva pšeničnej múky.

Je extra jemná a používa sa v cukrárenskom pečení na prípravu mandľového koláča, mandľových sušienok, makróniek ale môže sa používať v ľubovoľných receptoch ako náhrada pšeničnej múky. 

Kód: 3706
Rýchly vanilkový puding bez varenia
87,36 € bez DPH
96,10 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: papierové vrece vo vnútri s igelitom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 4881
Ryžová múka 500g
Ryžová múka 500g
Ukončený predaj tovaru
2,09 € bez DPH
2,30 €
Kód: 4092
XANTÁNOVÁ guma 50g 3
2,68 € bez DPH
2,95 €

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.

Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.

Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.

Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.

Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".

Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.

Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca  10 - 20 minút.

Kód: 3625
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
44 € bez DPH
48,40 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1587
Zmes na COOKIES a MUFFINY 500 g
Novinka
4,18 € bez DPH
4,60 €

Z tejto zmesi pripravíte nielen chutné COOKIES, ale aj vláčne MUFFINY.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

 

Kód: 3290