Tematické
-
Výroba domácich gumených cukríkov
-
Príprava domácej zmrzliny a zmrzlinových toriet
-
Halloween
-
Valentín (14.2.)
-
MDŽ (8.3.)
-
Deň učiteľov (28.3.)
Najpredávanejšie

Minimálna trvanlivosť do 25.12.2023. Toping môžete používať aj po tomto termíne 1-3 mesiace.
Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

BEZ LEPKU
BEZ LAKTÓZY
BEZ VAJCA
Keď zasvieti slniečko a je teplo, je to ten pravý čas na zmrzlinu! S týmito bezlepkovými a zároveň bezlaktózovými kornútkami si aj bezlepkár môže vychutnať pravé letné osvieženie. Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Každý kornútok je samostatne balený. Balenie obsahuje 60 kusov.

BEZ LEPKU
BEZ LAKTÓZY
BEZ VAJCA
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
SKLADOVANIE:

Pomocou poťahovacej a modelovacej cukrárskej hmoty potiahnete tortu na svadbu aj oslavu, ozdobíte ňou Vaše dezerty alebo z nej vymodelujete rôzne figúrky či kvietky.

Cukrová dekorácia OČI sú jedlé dekorácie, ktorými môžete ozdobiť tortu, zákusky, cupcake alebo iné cukrárenské výrobky.
Hmotnosť balenia: 57 g
Balenie obsahuje: cca 375 ks očí, priemer 0,7 cm
UPOZORNENIE: Používajte len na dekorovanie. Nie je vhodné do rúry.

Čarodejnícky motív - dekorácia z jedlej oblátky
Ak chcete rýchlo ozdobiť vaše cukrárske výtvory (torty, zákusky, muffiny, alebo iné koláčiky) stačí obrázok potrieť jedlým gélom a prilepiť ho. Je to jednoduché, rýchle a efekt je zaručený. Na obrázku sú znázornené všetky kusy ozdôb v tomto balení.
Rozmer oblátky: cca 2,4 - 2,8 x 2,8 - 3,3 cm

Zdá sa Vám obyčajný kornútok nudný? Vyskúšajte čierny kornútok!
Za super fotkou na Instagram nemusíte chodiť až do Bratislavy! Čierne kornútky Vám doručíme domov a vy si do nich dáte svoju obľúbenú zmrzlinu.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Dekorácia "pruhovaná mini trubička" z kvalitnej belgickej čokolády.
Vhodná na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny,...
Rozmer jednej tyčinky je 3,5 cm.
Balenie obsahuje približne 28 kusov.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám.
Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Dekorácia z kvalitnej čokolády.
Vhodná na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny,...
Balenie obsahuje približne 175 g hobliniek.

Jedlá figúrka. Veľkosť cca 15 cm.
FIGÚRKY A OZDOBY NA OBJEDNÁVKU TREBA OBJEDNAŤ A VYPLATIŤ MINIMÁLNE 10 DNÍ PREDOM.
- Ak potrebujete figúrku za kratší čas ako je 10 dní, informujte sa na telefónnom čísle 0917 860 860 o možnosti kratšieho dodania za rýchlostný príplatok 50%.
- Po overení výrobných možností Vás budeme informovať o výsledku.

Jedlá ozdoba DUCH je vyrobená z modelovacej hmoty.
Rozmer: 7 cm

Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (polovičná dávka):
- 250 g fond Čokoláda
- 200 ml voda
- 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Maracuja a Broskyňa
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.

Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
NÁVOD NA PRÍPRAVU A RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇