Zmes na výrobu kakaového krému a na likérové špice 15 kg
Kód: 1853.1Súvisiaci tovar

Špeciálne cukrárenské vrecko vyrobené zo 100% bavlny.
V ponuke je v 2 veľkostiach: 30 cm a 37 cm
Vrecúško je šité, preto vydrží omnoho dlhšie ako lepené.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Zákusok v tvare kužeľovej špičky s čokoládovou plnkou a likérom, na povrch potiahnutý čokoládovou polevou.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 24 mm, vnútorný priemer 18 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 18 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 24 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 20 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 28 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 20 mm, vnútorný priemer 14 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 14 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 20 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 16 mm, vnútorný priemer 11 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 11 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 16 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Likérová špička na veľké špice sa používa na výrobu likérových špicov z krému.
Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 20 mm je rozmer menšej (vnútornej) a 28 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.
Podrobný popis
KRÉM NA ŠPICE
- 500 g zmes na špice (tukový krém)
- 230 g prevarená voda ochladená na 50°C
- 470 g rastlinný margarín Zeelback (NIE maslo)
- 150g-160g rastlinný 100% pokrmový tuk (CERA)
Zmiešajte zmes na špice s vodou (50°C) a nechajte 5 minút napučať .
V mixéri vyšľahajte najskôr zmäknutý margarín, potom pridajte aj mierne nahriaty 100% tuk (CERU).
Nakoniec do tohto tuku postupne pridajte napučanú zmes a dobre spolu vyšľahajte.
Hotovú špicovú zmes striekajte na buflére (spodky špicov), pomocou špeciálnej špičky na likérové špice.
Dajte stuhnúť do chladničky a dobre stuhnuté môžete plniť obľúbenou plnkou na špice.
Pomocou hviezdicovej špičky (vhodné špičky č.4,8,9,15 a 32) uzatvorte špic "čiapočkou" z krému a dajte opäť stuhnúť. Potom už len namáčajte do čokoládovej polevy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, kakao (min.21%), SÓJOVÁ múka , palmový olej, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená SRVÁTKA |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené |
Krajina pôvodu: | Česká republika |

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
- 1 kg zmes + 200g vody
Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.
Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.
Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.
Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Buttercream - zmes na maslový krém
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.