Callebaut - Čokoládová MLIEČNA pena (mousse) 800 g
Kód: 3704Súvisiaci tovar

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozmer potlačenej plochy: 28,5 x 20 cm
Celkový rozmer čokofólie: 29,5 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu žlto-oranžovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Farebná biela čokoláda s charakteristickou vôňou a chuťou bielej čokolády. Vhodné na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Dĺžka: 5 cm

Rozmer potlačenej plochy: 28 x 20 cm
Celkový rozmer čokofólie: 29,5 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu ružovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Farebná biela čokoláda s charakteristickou vôňou a chuťou bielej čokolády. Vhodné na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Dĺžka: 5 cm

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové dekorácie mramorové z mliečnej čokolády sú vhodné na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny.
V balení sa nachádza 20 kusov filigránok a 8 g posypu.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda a kakao |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | čokoláda 70% (kakaová hmota, sušené odtučnené MLIEKO, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma), cukor, glukózový sirup, hydrogenovaný tuk z palmových jadier, MLIEČNE proteíny, E471, E340ii, E472a |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote od 12 do 20°C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom, vlhkosťou a pachmi. |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1968 kJ/ 470 kcal; Tuky 22,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny 16g); Sacharidy 51g (z toho cukry 49g); Bielkoviny 13g; Soľ 0,2 |

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 500g polevy NIVES
- 450g stužený tuk CERA
- 50g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.