100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie , pretože sa prepáli omnoho...
100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie , pretože...
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy...
Má korenistú sladkú chuť a používa sa hlavne v indickej a arabskej kuchyni. U nás sa pridáva napríklad do sušienok, cukroviniek alebo vianočného pečiva.
Môžete ho pridať aj...
Arrabbiata je talianska paradajková omáčka s množstvom cesnaku a štipkou čili. Zmes korenia Arabiata je pripravená do paradajkových omáčok na cestoviny, pizzu alebo...
Arabská guma je rastlinné "spojovadlo" a stabilizátor. Neobsahuje žiadne živočíšne zložky.
Arabská guma má vlastnosť, že robí produkty vláčne a jemné. Využíva...
Používa sa na cestoviny, pizzu alebo šaláty. Používa sa prevažne za studena alebo sa pridáva až na konci tepelnej prípravy. Pôsobením tepla stráca svoju bohatú...
Používa sa na cestoviny, pizzu alebo šaláty. Používa sa prevažne za studena alebo sa pridáva až na konci tepelnej prípravy. Pôsobením tepla stráca svoju bohatú...
Všestranná a delikátna ryžová múka Nutrifree sa získava z mletia ryže z bezpečných dodávateľských reťazcov pred kontamináciou a zachováva si všetky svoje blahodárne vlastnosti:...
VÝHODNÉ VEĽKÉ BALENIE!
Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov.
Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou...
Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov.
Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou na orechy a arašidy.
Bylinky do polievky sú vhodné do polievok, šalátov, pomazánok a omáčok. Môžete ich použiť aj na prípravu sviečkovej.
Pred každým použitím ich premiešajte.
Odlučovač - rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Pred...
Použitie cesnaku v kuchyni
Cesnak je jedno z najpoužívanejších korenín v Slovenskej aj európskej kuchyni. Slovenská kuchyňa ho často kombinuje s majoránkou a...
DÁVKOVANIE pri výrobe džemu:
Ovocie sa krátko povarí. Potom sa na 1 kg ovocia pridajú 3 - 4 lyžičky (7 - 10 g) pektínu zmiešaného s 3 - 4 lyžičkami cukru.
Povarí...
Modelovacia a poťahovacia hmota s vyšším obsahom cukru, snehovobielej farby a jemnej konzistencie. Určená na poťahovanie a modelovanie hlavne v lete - je tvrdšia.
Modelovacia a poťahovacia hmota s vyšším obsahom cukru, snehovobielej farby a jemnej konzistencie. Určená na poťahovanie a modelovanie hlavne v lete - je tvrdšia.
Biela pasta z cukru a kakaového masla je ideálna na zdobenie toriet, modelovanie kvetov a iných dekorácií alebo aj na vykrajovanie pomocou formičiek.
Hmota sa môže...
Vynikajúca surovina na prípravu krémov - plne nahrádza maslo . Rastlinné zložky zabezpečujú vysoký nášľah a živočíšne zložky dodávajú krému lahodnú maslovú chuť.
Použite...
Vynikajúca surovina na prípravu krémov - plne nahrádza maslo . Rastlinné zložky zabezpečujú vysoký nášľah a živočíšne zložky dodávajú krému lahodnú maslovú chuť.
Použite...
Jemne sladkastá kari zmes sa hodí k ryžovým pokrmom a pokrmom pripravovaným na panvici typu WOK. Vychutnajte si tradičné indické jedlá a to navyše v biokvalite ....
Zdá sa Vám obyčajný kornútok nudný? Vyskúšajte čierny kornútok!
Za super fotkou na Instagram nemusíte chodiť až do Bratislavy! Čierne kornútky Vám doručíme domov a vy si...
Ostrá, aromatická zmes na prípravu minútok s kuracím alebo bravčovým mäsom. Môžete ju použiť na grilovanú alebo dusenú zeleninu. Ideálne je nechať nakrájané mäso s...
Návod na prípravu:
Mikrovlnná rúra: vložte vrecko do mikrovllnej rúry a zohrievajte na nízkom výkone (nie viac ako 240Watt) po dobu asi 3 minút (alebo kým obsah nie je...
Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
300g poleva POKER
60-90g...
Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
500g poleva POKER
100-150g...
Kvalitná cukrárska tmavá poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
300g polevy NIVES...
Kvalitná cukrárska tmavá poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
500g polevy NIVES...
Máte radi všetko, čo je čokoládové? Potom sú pre Vás čokoládové brownies ako stvorené. A čo je najlepšie? S naším špeciálnym mixom si túto dobrotu pripravíte doma už za pár...
Čokoládové šošovičky využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
UPOZORNENIE: tento tovar je veľmi krehký! V minulosti nám hlavne pošta, ale niekedy aj kuriér takýto tovar pri preprave poškodili. Preto odporúčame z našich spôsobov...
UPOZORNENIE: tento tovar je veľmi krehký! V minulosti nám hlavne pošta, ale niekedy aj kuriér takýto tovar pri preprave poškodili. Preto odporúčame z našich spôsobov...
Tento džem skvele chutí na pečive, lievancoch, v jogurtoch, ale aj v cukrárskych výrobkoch (muffiny, torty, koláče, cheesecake, dezerty,...).
Vhodný aj ako ovocný preliv /...
Džem s kúskami jahôd.
Vhodný na pečivo, croissanty, šišky, palacinky, do jogurtov a kaší, na prípravu pohárov, mriežkových koláčov, tartaletiek, toriet či rolád.
Sladký džem zo zmesi lesného ovocia.
Skvele chutí na pečive, v palacinkách, jogurtoch, ale aj v cukrárskych výrobkoch.
Vhodný aj ako ovocný preliv / omáčka ku kysnutým,...
Sladký džem sa zrniečkami malín.
Vhodný na pečivo, palacinky, do jogurtov a kaší, ale aj na prípravu dezertov (napr. panna cotta, makrónky, cheesecake, tartaletky, rolády,...
Tento džem je ideálny na pečivo, croissanty, palacinky, do jogurtov, kaší, zmrzlinového pohára, ale aj k natieraniu korpusov, rolád, perníkov či sachrových rezov.
Lekvár vyrábaný tradičným spôsobom - odparovaním vody z ovocného základu. Ku slivkám sú pridané aj jablká nielen ako prirodzený zdroj pektínu, ale zároveň pre dosiahnutie...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W....
Návod na prípravu: 25 g fond TIRAMISU 150 ml voda 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodná aj...
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodná aj...
Prírodný ovocný cukor vhodný aj pre diabetikov!
n a sladenie jedál, nápojov, zaváranín, múčnikov
vysoká sladivosť - oproti klasickému cukru je fruktóza o 30%...
Prírodný ovocný cukor vhodný aj pre diabetikov!
n a sladenie jedál, nápojov, zaváranín, múčnikov
vysoká sladivosť - oproti klasickému cukru je fruktóza o 30%...
Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom čučoriedok (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do...
Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...
Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...
Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...
Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...
Rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom. Vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov.
Do vyšľahanej smotany môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie...
Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov,...
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia....
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia....
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia....
Výhodné veľké balenie - ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov,...
Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov,...
Gélová farba strieborná ligotavá Dr.Oetker, Vám pomôže urobiť krásny nápis, alebo vytvoriť jedinečné strieborné ornamenty.
Tubičky sa výborne držia a majú tenké...
v tejto kategórii Vám chceme ponúknuť suroviny, ktoré v bežných obchodoch nekúpite, lebo väčšinu z nich používajú len profesionálni cukrári.
A ak niektoré z nich aj v obchodoch nájdete, tak len vo veľmi nevýhodných - malých baleniach.
No a že sú malé balenia vždy najdrahšie - to ste si už asi všimli. Ak nie, pozrite sa pri najbližšom nákupe na údaj "cena za kg alebo za liter" a porovnajte si cenu za malé a za veľké balenie.
Že ste si to doteraz nikdy nevšimli? Tak je načase, aby ste začali sledovať cenovky. To budete prekvapení!
To, že obal predáva, je stará známa pravda. Čím krajší obal, tým skôr sa výrobok predá. Len akosi zabúdame na to, že za ten obal platíme samozrejme tiež v cene výrobku.
Preto sme sa rozhodli, že naše obaly na surovinách a výrobkoch budú vzhľadom jednoduché (lacnejšie), ale hlavne účelné. U nás teda nemusíte zbytočne platiť za drahý obal.