Suroviny
V tejto kategórii Vám chceme ponúknuť suroviny, ktoré v bežných obchodoch nekúpite, lebo väčšinu z nich používajú len profesionálni cukrári.
A ak niektoré z nich aj v obchodoch nájdete, tak len vo veľmi nevýhodných - malých baleniach.
No a že sú malé balenia vždy najdrahšie - to ste si už asi všimli. Ak nie, pozrite sa pri najbližšom nákupe na údaj "cena za kg alebo za liter" a porovnajte si cenu za malé a za veľké balenie.
Že ste si to doteraz nikdy nevšimli? Tak je načase, aby ste začali sledovať cenovky. To budete prekvapení!
To, že obal predáva, je stará známa pravda. Čím krajší obal, tým skôr sa výrobok predá. Len akosi zabúdame na to, že za ten obal platíme samozrejme tiež v cene výrobku. Preto sme sa rozhodli, že naše obaly na surovinách a výrobkoch budú vzhľadom jednoduché (lacnejšie), ale hlavne účelné. U nás teda nemusíte zbytočne platiť za drahý obal.
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie

Oblátkové poháriky na zmrzlinu NOSTALGIA môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, na špeciálne zákusky, aj na MAXI košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal na dezerty, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť, ale zjesť. Vtedy je potrebné vnútro pohárika vymazať čokoládovou polevou, aby sa oblátka od dezertu nerozmočila.
Posielame dobre zabalené v kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Oblátkové poháriky na zmrzlinu NOSTALGIA môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, na špeciálne zákusky, aj na MAXI košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal na dezerty, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť, ale zjesť. Vtedy je potrebné vnútro pohárika vymazať čokoládovou polevou, aby sa oblátka od dezertu nerozmočila.
Posielame dobre zabalené v kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí na krásnu lesklú polevu.

Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Zmes na varenie s cmarom a rastlinným tukom
Výborne zahustí omáčky, prívarky, polievky a ďalšie krémové jedlá.
Pri vysokom ohreve a v kombinácii s rôznymi prísadami ako je ocot alebo víno sa nezrazí a zostane vždy krémovo hladká.
Kombinácia cmaru a rastlinného tuku spája plnú krémovú chuť s rozmanitosťou pri varení.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 3 dní.
Pred použitím pretrepať.

Rastlinná želatína je biely prášok bez príchute. Tento prášok je základnou zložkou na prípravu rôznych sladkých a slaných jedál vrátane suflé, tvarohových koláčov, terín, koláčov a iné. Ale môžete ju tiež použiť na výrobu želé.
Upozornenie: vegetariánska želatína je alternatívna želatína a nie náhrada tradičnej želatíny a preto si recepty môžu vyžadovať príslušnú úpravu.
Recept na prípravu želé: 5 gramov želatíny rozpustite v 75 ml studenej vody a nechajte postáť cca. 10 minút. Rozpustenú želatínu nalejte do 450 ml vriacej vody. Neustále miešajte. Želé začne tuhnúť po 5 - 10 minútach.

Ovocná náplň FRUITFUL CITRÓN obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL POMARANČ obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Dodajte svojim zákuskom, koláčom, dezertom a tortám príjemnú vanilkovú chuť s vanilkovým extraktom WILTON.
Aróma je čírej farby, takže neovplyvní žiadne farbivo, ktoré pridáte, ani prirodzenú farbu vašej polevy.
Ideálna aj na svadobné torty!

SKY BLUE pastelová modrá gélová farba Sugarflair je koncentrovaná farba, ktorá je vhodná na farbenie marcipánu, fondánu.
Pred použitím dobre premiešajte. Zafarbite v malom množstve nanesením pasty, potom dobre premiešajte, kým sa marcipán/fondán úplne nezafarbí. Farbu pridávajte podľa potreby.

PERLEŤOVÁ FIALOVÁ jedlá tekutá farba
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

PERLEŤOVÁ MEDENÁ jedlá tekutá farba
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.
Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ochucovacia pasta MOCCA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Ochucovacia pasta MANGO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta ČEREŠŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta KARAMEL sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Ochucovacia pasta KAPUČÍNO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Ochucovacia pasta BROSKYŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta KEKSÍKOVÁ SO ŠKORICOU sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Ochucovacia pasta MASCARPONE sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Návod na prípravu:
160 g fond citrón 190 g voda 800 g šľahačka (napr. Gamaro, Rosette)
Vyšľaháme šľahačku. Fond zmiešame s vlažnou vodou a túto zmes opatrne vmiešame do šľahačky. Použijeme priamo na dezert, potom necháme stuhnúť v chladničke približne 1 hodinu.

RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

PERLEŤOVÁ ZLATÁ jedlá tekutá farba 24 g (metalická)
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

PERLEŤOVÁ ČIERNA jedlá tekutá farba 23 g (metalická)
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

PERLEŤOVÁ SMARAGDOVÁ jedlá tekutá farba 24 g (metalická)
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

PERLEŤOVÁ MALINOVÁ jedlá tekutá farba 24 g (metalická)
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.