Suroviny
V tejto kategórii Vám chceme ponúknuť suroviny, ktoré v bežných obchodoch nekúpite, lebo väčšinu z nich používajú len profesionálni cukrári.
A ak niektoré z nich aj v obchodoch nájdete, tak len vo veľmi nevýhodných - malých baleniach.
No a že sú malé balenia vždy najdrahšie - to ste si už asi všimli. Ak nie, pozrite sa pri najbližšom nákupe na údaj "cena za kg alebo za liter" a porovnajte si cenu za malé a za veľké balenie.
Že ste si to doteraz nikdy nevšimli? Tak je načase, aby ste začali sledovať cenovky. To budete prekvapení!
To, že obal predáva, je stará známa pravda. Čím krajší obal, tým skôr sa výrobok predá. Len akosi zabúdame na to, že za ten obal platíme samozrejme tiež v cene výrobku. Preto sme sa rozhodli, že naše obaly na surovinách a výrobkoch budú vzhľadom jednoduché (lacnejšie), ale hlavne účelné. U nás teda nemusíte zbytočne platiť za drahý obal.
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Jedlé farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton - v skutočnosti je skôr tmavoružová
Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.
Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Dátum minimálnej trvanlivosti je do 31.12.2023. Môžete ju používať aj po tomto termíne 1 až 3 mesiace.
Hotová stekajúca poleva Dip and Drip BIELA 375g
Tiež známa ako fondánová glazúra, Dip n Drip poleva dodá vaším zákuskom a tortám lesk, ktorý zatvrdne.
Jednoducho ju rozpustite v mikrovlnke a polejte ňou svoju tortu. Môžete ju aj zafarbiť vami želanou farbou.

Minimálna trvanlivosť je do 15.12.2023. Gél môžete používať aj po tomto termíne minimálne 1 až 3 mesiace.
Ovocný gél, obsahuje až 64%-ný podiel ovocia.
Návod na prípravu SUPER RÝCHLEHO a jednoduchého krému nájdete v Detailných informáciách.

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:
- podporuje imunitný systém
- má protizápalové (antiseptické) účinky
- odstraňuje vysoký cholesterol
- slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- podporuje chudnutie
- podporuj trávenie
- normalizuje hladinu cukru v krvi
- dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk

Lieskovo-orieškový krokant môžete využiť ako:
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Množstvo použite podľa potreby.

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta MOCHITO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády, Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú lahodnú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta JAHODA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

PERLEŤOVÁ FIALOVÁ jedlá tekutá farba
Túto tekutú metalickú farbu môžete použiť na fondán, marcipán, gumpastu a iné jedlé výrobky, aby ste im dodali krásny lesk.
Vytvorte ohromujúce, žiarivé povrchové úpravy na fondáne, marcipáne a iných jedlých produktoch.
Pred použitím jednoducho pretrepte a naneste pomocou štetca. Po dokončení umyte štetec pod vodou.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.

Zmes na varenie s cmarom a rastlinným tukom
Výborne zahustí omáčky, prívarky, polievky a ďalšie krémové jedlá.
Pri vysokom ohreve a v kombinácii s rôznymi prísadami ako je ocot alebo víno sa nezrazí a zostane vždy krémovo hladká.
Kombinácia cmaru a rastlinného tuku spája plnú krémovú chuť s rozmanitosťou pri varení.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 3 dní.
Pred použitím pretrepať.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Minimálna trvanlivosť do 25.12.2023. Toping môžete používať aj po tomto termíne 1-3 mesiace.
Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí na krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Buttercream - zmes na maslový krém
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 75%

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia

Hmota BIELY ROLL DEKOR ICING je vhodná na poťahovanie - hlavne v chladnejšom období. Keďže je dosť mäkká, v letných mesiacoch ju neodporúčame používať na poťahovanie. Celoročne ju však môžete použiť na zjemnenie tvrdých poťahových hmôt a aj pravého marcipánu, aby sa s nimi lepšie pracovalo. Na 1 kg takejto hmoty použite 200g roll dekor icingu a dobre premieste. Hmota ktorá vám takto vznikne bude omnoho pružnejšia a tvárnejšia a nebude praskať na hranách torty.