Zmes na ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES 500 g

Kód: 1030
4,55 € / ks 4,14 € bez DPH 9,10 € / 1 kg
SKLADOM
Možnosti doručenia

Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.

A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.

Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.

Brownies sme vylepšili ešte višňami.  

RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

BROWNIES (rýchlo a jednoducho)

ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES 500g

  • 1 balík Čokoládové Brownies
  • 2 ks vajcia
  • 80 g rastlinný olej
  • 100 ml voda
  • podľa chuti môžete pridať aj: orechy alebo višňový gél

 Všetky suroviny vymiešajte spolu dohladka.

Hmotu rozotrite na menší vymastený plech. Malou lyžičkou navrstvite na cesto višňový gél a posypte sekanými orechami.

Rúru predhrejte na 170°C. Plech vložte do vyhriatej rúry a pečte pri teplote 170°C približne 15 - 20 minút (podľa rúry).

Vo videu sme pripravovali Brownies z dvoch balíčkov po 500g = z 1 kg zmesi.

Plech veľkosť: 30 x 40 cm

 

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Lepok/glutén: bez lepku
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor, nízkotučný kakaový prášok, zemiakový škrob, palmový olej, sušená SRVÁTKA, dextróza, sušené VAJEČNÉ bielka, difosforečnany, kypriaca látka: uhličitan sodný, emulgátor:E471, soľ, zahusťovadlo: xantánová guma
Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené do +25°C na suchom mieste.
Krajina pôvodu: Nemecko
Výživové údaje na 100g: Energia 1689 kJ/ 401 kcal; Tuky 8,3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny) 4,8 g; Sacharidy 71,8 g (z toho cukry 55,2 g); Vláknina 5,5 g; Bielkoviny 6,9 g; Soľ 0,9 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: