RED VELVET mix 500g (zmes na červený korpus)

Kód: 1015
3,50 € 2,92 € bez DPH 7 € / 1 kg
Na objednávku

Svetová špecialita!

Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.

Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

ZÁKLADNÉ CESTO NA RED-VELVET

Cesto RED-VELVET 500g

  • 500 g zmesi na RED-VELVET 
  • 330 ml vody
  • 90 ml oleja

Všetky suroviny spolu spojte a nechajte ich odležať (nabobtnať) cca 5 minút. Potom cesto miešajte kotvou (pretínačkou) šľahacieho stroja pri najnižšej rýchlosti približne  1 – 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie.

Rúru si predhrejte na 180°C. Cesto naplňte do tortovej formy,  vložte do rúry a pečte pri teplote 170°C.

Pláty na rolády pečte kratšie a pri vyššej teplote 200 - 210°C.

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor, PŠENIČNÁ múka, sušené VAJCIA, kypriaci prášok (difosforečnany, uhličitan sodný), kakao, farbivo (karmín, E172), soľ, aróma
Skladovanie: skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje na 100g: Energia 1621 kJ/ 388 kcal; Tuky 4,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4g); Sacharidy 76,5g (z toho cukry 47,4g); Vláknina 1,7g; Bielkoviny 9,5g; Soľ 1,1g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie