Odpaľované cesto BEZ ODPAĽOVANIA (recept na karamelové veterníky)

Keďže odpaľované cesto je náročnejšie na prípravu, veľa ľudí sa ho bojí vyskúšať. Alebo to skúsili, ale nevydarilo sa im.

Odpaľované cesto je základom pre náš známy slovenský zákusok - veterník. V dnešnom videu Vám Vierka ukáže, ako ich spraviť bez odpaľovania, rýchlo a jednoducho. Budú také krásne a chutné ako tie z cukrárne.

 

Použité boli tieto suroviny, ktoré nájdete v našom obchode:

zmes na odpaľované cesto bez odpaľovania   vanilkovy puding bez varenia   DIA vanilkovy puding bez varenia
Zmes na odpaľované cesto bez odpaľovania   Vanilkový puding bez varenia   DIA VERZIA vanilkového pudingu bez varenia
šľahačka gamaro   karamelinda   fondant biely
Šľahačka Gamaro   KARAMELINDA - domáci karamelový krém   Fondant biely - hotová cukrová poleva

 

 

 

ODKAZY (LINKY) NA POUŽITÉ POMÔCKY:

1. PLÁTENÉ POGUMOVANÉ VRECKO: https://www.obchodikuvierky.sk/vyhladavanie/?string=Cukr%C3%A1rensk%C3%A9+vrecko+pogumovan%C3%A9+Thermo+Standard

2. JEDNORÁZOVÉ VRECKO MAXI: https://www.obchodikuvierky.sk/cukrarske-vrecka-a-spicky/cukrarenske-vrecko-jednorazove-55cm/

3. METLIČKA NA ŠĽAHANIE: https://www.obchodikuvierky.sk/kuchynske-naradie/metlicka-na-slahanie/ alebo https://www.obchodikuvierky.sk/kuchynske-naradie/cukrarska-metlicka-extra-pevna--zelena-rucka/

4. CUKRÁRSKA KARTA: https://www.obchodikuvierky.sk/stierky--zehlicky-a-hladitka-bokov-toriet/cukrarska-karta-stierka-makka-14-5x9-5-cm/

5. STIERKA: https://www.obchodikuvierky.sk/kuchynske-naradie/silikonova-kuchynska-stierka-1-ks/

6. ŠPIČKY: https://www.obchodikuvierky.sk/cukrarske-vrecka-a-spicky/cukrarske-kovove-spicky--4-druhy/ alebo https://www.obchodikuvierky.sk/cukrarske-vrecka-a-spicky/kovove-spicky-velke-v-stojane-na-veterniky-3-ks/

7. SILIKÓNOVÁ PODLOŽKA: https://www.obchodikuvierky.sk/valky--radielka-a-podlozky-na-valkanie/maxi-silikonova-podlozka-na-cesto-stvorec-70-x-70-cm/

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie