Polevy

Najpredávanejšie

KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
 
4,05 €
(3,68 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
6,30 €
(5,73 € bez DPH)
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
 
9,20 €
(8,36 € bez DPH)
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
 
6 €
(5,45 € bez DPH)
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
 
8,80 €
(8 € bez DPH)
Fondant biely cukrová poleva
 
4,85 €
(4,41 € bez DPH)
Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts 250g 2
 
3,95 €
(3,59 € bez DPH)
Ovocné pyré MANGO 1 L
Ovocné pyré MANGO 1 L
Na objednávku do 7 pracovných dní
Kód: 2294
 
9,80 €
(8,91 € bez DPH)
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
 
3,40 €
(3,09 € bez DPH)
74 položiek celkom
Belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir 58% 500 g
7,18 € bez DPH
7,90 €

Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. 

Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie. 

Použitie:

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí na krásnu lesklú polevu.

Kód: 3099
Belgická biela čokoláda Arabesque Blanc 29% 500 g
7,18 € bez DPH
7,90 €

Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. 

Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie. 

Použitie:

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 3092
Ovocné pyré ČUČORIEDKA 1 L
Akcia
14,90 € –13 %
11,73 € bez DPH
12,90 €

Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2304
Ovocné pyré MALINA 1 L
Akcia
14,30 € –13 %
11,36 € bez DPH
12,50 €

 Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2302
Ovocné pyré MARAKUJA 1 L
Novinka
8,91 € bez DPH
9,80 €

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2303
Ovocné pyré ANANÁS 1 L
8,09 € bez DPH
8,90 €

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2301
Ovocné pyré MANGO 1 L
Ovocné pyré MANGO 1 L
Na objednávku do 7 pracovných dní
8,91 € bez DPH
9,80 €

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia. 

Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2294
RUBY ružová čokoláda Callebaut 33,6 % - 400 g
10,23 € bez DPH
11,25 €

RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 4359
Poleva tmavá kocky 500g
5,18 € bez DPH
5,70 €

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

 

Kód: 2433
CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 €

 CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340 g

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4805
CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton 340g
3,91 € bez DPH
4,30 €

CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4804
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády veľká 325 ml - 2 ks
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády veľká 325 ml - 2 ks
Vypredané - na sklade máme podobný produkt (viď súvisiaci tovar)
3,82 € bez DPH
4,20 €

Fľaša, ktorú môžete použiť na topenie, zdobenie, meranie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 325 ml

Rozmer: priemer: 5 cm, výška: 16 cm

Farba: priehľadná

Materiál: PE plast

Kód: 4664
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 1 kg
12,68 € bez DPH
13,95 €

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4528
Zmes na fondánovú polevu biela DIP 'N DRIP MIX WHITE 150 g
2,27 € bez DPH
2,50 €

Biela fondánová zmes Dip 'n Drip vám uľahči pripraviť fondánovú polevu na vašu tortu alebo zákusok. Polevu môžete pripraviť v rôznych farbách, stačí ak do zmesi pridáte farbu. 

Návod na prípravu:

Zmiešajte 100 g zmesi so 14 ml horúcej vody. V prípade potreby, pridajte farbu. Poriadne premiešajte.

Ak zmes stvrdne, zohrejte ju v mikrovlnnej rúre 10-15 sekúnd a znova premiešajte.

 

 

Kód: 1985
Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g
3,59 € bez DPH
3,95 €

Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g

NEOBSAHUJÚ AZO FARBIVÁ, genetický modifikovaný cukor ani soju.

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 4441
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 250g
3,59 € bez DPH
3,95 €

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

,Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4360
Fondant biely cukrová poleva
18,91 € bez DPH
20,80 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4239
Želatína v spreji 800g
18,09 € bez DPH
19,90 €

Balenie obsahuje aj rozprašovač.

Želatína v spreji sa používa na preleštenie ovocia - znamená to, že želatína sa nastrieka na ovocie, aby malo pekný lesk a bolo dlho čerstvé. Zabraňuje totiž oxidácií ovocia.

 

Kód: 4224
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks PME 1
3,82 € bez DPH
4,20 €

Jedna fľaštička je asi na 80 g čokolády.

Kód: 1137
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 350g
7,23 € bez DPH
7,95 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2587
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 2,5 kg
38,18 € bez DPH
42 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1729
CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 €

CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 2599
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
8 € bez DPH
8,80 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2208
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 350g
9,05 € bez DPH
9,95 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1755
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 350g
7,23 € bez DPH
7,95 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2504
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 350g
6,82 € bez DPH
7,50 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1488
BIELA čokoláda Callebaut 28% 350g
7,05 € bez DPH
7,75 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1922
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 2,5 kg
51,50 € bez DPH
56,65 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2930
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 2,5 kg
47,73 € bez DPH
52,50 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2931
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 1 kg
15,91 € bez DPH
17,50 €

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2216
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 2,5 kg
38,18 € bez DPH
42 €

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2215
BIELA čokoláda Callebaut 28% 1 kg
17,23 € bez DPH
18,95 €

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2476
BIELA čokoláda Callebaut 28% 2,5 kg
39,59 € bez DPH
43,55 €

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2474
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 1 kg 1
16,32 € bez DPH
17,95 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1617
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 2,5 kg 1
35 € bez DPH
38,50 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1618
Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1
4 € bez DPH
4,40 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 1392
Fľaša na stekance a na topenie čokolády 240 ml 3
2,09 € bez DPH
2,30 €

Fľašu môžete použiť na topenie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 240 ml

Farba: priehľadná

Materiál: LDPE

Kód: 2309
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
8,36 € bez DPH
9,20 €

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Kód: 2413
Zrkadlová poleva karamelová 500g HoHo
4,95 € bez DPH
5,45 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4112
Biela zrkadlová čokoládová poleva
4,41 € bez DPH
4,85 €

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.

Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.

Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).

Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4111
Zrkadlová poleva LESNÉ OVOCIE 200g
7,55 € bez DPH
8,30 €

Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd. 

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 4110
Zrkadlová čokoládová poleva tmavá 1kg
4,64 € bez DPH
5,10 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4109
Želatína hotová 500g HoHo
6,36 € bez DPH
7 €

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 500g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 4108
Fondant ružový cukrová poleva 800g HoHo 1
4,77 € bez DPH
5,25 €

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.

Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.

NÁVOD:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.

HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)

REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Kód: 4043
Fondant biely cukrová poleva
4,41 € bez DPH
4,85 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

Kód: 4042
Hore
Ďalšie produkty