Polevy

Najpredávanejšie

Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
5,50 €
(5 € bez DPH)
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
 
8,75 €
(7,95 € bez DPH)
Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts 250g 2
 
3,60 €
(3,27 € bez DPH)
Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 250g 2
 
3,60 €
(3,27 € bez DPH)
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
 
8,80 €
(8 € bez DPH)
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 1 kg 1
 
16,50 €
(15 € bez DPH)
B259C080 C176 4D65 8FCC A642B5738404
Toping ČOKOLÁDOVÝ 1 kg
SKLADOM
Kód: 3970
 
5,85 €
(5,32 € bez DPH)
KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
 
3,90 €
(3,55 € bez DPH)
Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts 250g
 
3,60 €
(3,27 € bez DPH)
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 350g
 
7,50 €
(6,82 € bez DPH)
67 položiek celkom
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 300g polevy NIVES
  • 270g stužený tuk CERA
  • 30g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1027
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
Hotová stekajúca poleva Dip and Drip BIELA 375g
–26 %
3,96 € bez DPH
4,36 €

Hotová stekajúca poleva Dip and Drip BIELA 375g

Tiež známa ako fondánová glazúra, Dip n Drip poleva dodá vaším zákuskom a tortám lesk, ktorý zatvrdne.

Jednoducho ju rozpustite v mikrovlnke a polejte ňou svoju tortu. Môžete ju aj zafarbiť vami želanou farbou.   

Kód: 3695
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 300g poleva POKER
  • 60-90g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1025
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 250g 2
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3697
Farebná čokoláda ŽLTÁ Deco Melts 250g 2
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda ŽLTÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3700
Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts 250g
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3698
Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts 250g 2
3,36 € bez DPH
3,70 €

Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3699
Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts 250g 2
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts 

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3702
Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts 250g
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Krásna biela farba. Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3701
Royal Icing kráľovská glazúra 900g 5
Royal Icing - kráľovská glazúra 900g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
5,09 € bez DPH
5,60 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 3707
Biela zrkadlová čokoládová poleva
1,95 € bez DPH
2,15 €

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.

Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.

Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).

Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1171
Zrkadlová tmavá čokoládová poleva 200g
1,77 € bez DPH
1,95 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1173
Zrkadlová karamelová poleva 200g
2,05 € bez DPH
2,25 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1174
Zrkadlová poleva MANDARINKOVÁ 200g 1
3,18 € bez DPH
3,50 €

Zrkadlová poleva s chuťou mandarínok.

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 1108
Zrkadlová poleva LESNÉ OVOCIE 200g
2,91 € bez DPH
3,20 €

Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd. 

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 1107
KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
3,55 € bez DPH
3,90 €

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Kód: 1764
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 €

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
Želatína 200g HoHo
2,64 € bez DPH
2,90 €

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 200g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 1175
BIELA čokoláda Callebaut 28% 1 kg
15,27 € bez DPH
16,80 €

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2476
BIELA čokoláda Callebaut 28% 2,5 kg
35,91 € bez DPH
39,50 €

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2474
BIELA čokoláda Callebaut 28% 350g
7,05 € bez DPH
7,75 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1922
CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton 340g
3,64 € bez DPH
4 €

CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 2599
CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340g
3,91 € bez DPH
4,30 €

 CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340 g

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4805
CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton 340g
3,91 € bez DPH
4,30 €

CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4804
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 2,5 kg
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% - 2,5 kg
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
35,91 € bez DPH
39,50 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1729
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 350g
7,05 € bez DPH
7,75 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2587
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 1 kg
12 € bez DPH
13,20 €

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4528
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 250g
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

,Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4360
Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g

NEOBSAHUJÚ AZO FARBIVÁ, genetický modifikovaný cukor ani soju.

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 4441
Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts 250g 2
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3972
Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts 250g 2
3,27 € bez DPH
3,60 €

Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3849
Fľaša na stekance a na topenie čokolády 240 ml 3
2,09 € bez DPH
2,30 €

Fľašu môžete použiť na topenie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 240 ml

Farba: priehľadná

Materiál: LDPE

Kód: 2309
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks PME 1
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks menšia PME.
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
2,59 € bez DPH
2,85 €

Jedna fľaštička je asi na 80 g čokolády.

Kód: 1137
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks WILTON 1
2,91 € bez DPH
3,20 €

 

Objem 1 fľaše : 177 ml

 

 

 

Kód: 3886
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády veľká 325 ml - 2 ks
3,82 € bez DPH
4,20 €

Fľaša, ktorú môžete použiť na topenie, zdobenie, meranie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 325 ml

Rozmer: priemer: 5 cm, výška: 16 cm

Farba: priehľadná

Materiál: PE plast

Kód: 4664
Fondant biely cukrová poleva
18,91 € bez DPH
20,80 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4239
Fondant biely cukrová poleva
4,41 € bez DPH
4,85 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4042
Fondant ružový cukrová poleva 800g HoHo 1
4,77 € bez DPH
5,25 €

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.

Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.

NÁVOD:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.

HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)

REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Kód: 4043
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 2,5 kg
40,91 € bez DPH
45 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2931
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
8 € bez DPH
8,80 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2208
Hotová kráľovská glazúra Royal Icing pripravená na použitie 400g RENSHAW 1
Hotová kráľovská glazúra Royal Icing pripravená na použitie 400g RENSHAW
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
4,73 € bez DPH
5,20 €

Hotová biela poleva pripravená na zdobenie - praktické balenie vo vedierku.

Je možné ju aj zafarbiť.

Hotový Royal Icing môžete použiť na:

  • kreslenie drobných detailov
  • zdobenie
  • vyliatie väčšej plochy na medovníkoch
  • na potieranie torty

TIP: ak chcete redšiu polevu, pridajte trochu vody alebo glycerolu. Ak chcete hustejšiu polevu, pridajte trošku práškového cukru.

Kód: 3981
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
7,95 € bez DPH
8,75 €

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Kód: 2413
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 1 kg
15,91 € bez DPH
17,50 €

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2216
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 2,5 kg
35,45 € bez DPH
39 €

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2215
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 350g
7,05 € bez DPH
7,75 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2504
Poleva tmavá kocky 500g
3,86 € bez DPH
4,25 €

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

 

Kód: 2433
Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády 1
6,32 € bez DPH
6,95 €

Kód: 3885
Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1
Royal Icing - kráľovská glazúra 450g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
3,55 € bez DPH
3,90 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 1392
RUBY ružová čokoláda Callebaut 33,6 % - 400 g
9,05 € bez DPH
9,95 €

RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 4359
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 2,5 kg
40,64 € bez DPH
44,70 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2930
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 350g
8 € bez DPH
8,80 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1755
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 1 kg 1
15 € bez DPH
16,50 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1617
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 2,5 kg 1
35 € bez DPH
38,50 €

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1618
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 350g
6,82 € bez DPH
7,50 €

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1488
B259C080 C176 4D65 8FCC A642B5738404
5,32 € bez DPH
5,85 €

Chutný čokoládový toping - vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Doba minimálnej spotreby: 14.10.2021

Kód: 3970
3E58F516 2E2C 4DAF 9F14 80D0505490AB
4,50 € bez DPH
4,95 €

Čučoriedkový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3969
0A590E50 9B74 4C75 9AE7 EE16BC8BB1DD
4,50 € bez DPH
4,95 €

Jahodový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3967
10D05CAC C3CC 49C8 85F4 6BAD5B39A360
4,50 € bez DPH
4,95 €

Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3968
Zmes na fondánovú polevu biela DIP 'N DRIP MIX WHITE 150 g
2,27 € bez DPH
2,50 €

Biela fondánová zmes Dip 'n Drip vám uľahči pripraviť fondánovú polevu na vašu tortu alebo zákusok. Polevu môžete pripraviť v rôznych farbách, stačí ak do zmesi pridáte farbu. 

Návod na prípravu:

Zmiešajte 100 g zmesi so 14 ml horúcej vody. V prípade potreby, pridajte farbu. Poriadne premiešajte.

Ak zmes stvrdne, zohrejte ju v mikrovlnnej rúre 10-15 sekúnd a znova premiešajte.

 

 

Kód: 1985
Biela zrkadlová čokoládová poleva
3,95 € bez DPH
4,35 €

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.

Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.

Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).

Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4111
Zrkadlová čokoládová poleva tmavá 1kg
3,68 € bez DPH
4,05 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4109
Zrkadlová karamelová poleva
3,82 € bez DPH
4,20 €

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4112
Zrkadlová poleva LESNÉ OVOCIE 200g
5,91 € bez DPH
6,50 €

Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd. 

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 4110
Želatína hotová 500g HoHo
5,55 € bez DPH
6,10 €

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 500g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 4108
Želatína v spreji 800g
14,73 € bez DPH
16,20 €

Balenie obsahuje aj rozprašovač.

Želatína v spreji sa používa na preleštenie ovocia - znamená to, že želatína sa nastrieka na ovocie, aby malo pekný lesk a bolo dlho čerstvé. Zabraňuje totiž oxidácií ovocia.

Kód: 4224