Polevy

Najpredávanejšie

KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
 
4,20 €
(3,82 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
6,40 €
(5,82 € bez DPH)
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
 
9,50 €
(8,64 € bez DPH)
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
 
6,10 €
(5,55 € bez DPH)
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
 
9,50 €
(8,64 € bez DPH)
Fondant biely cukrová poleva
 
4,99 €
(4,54 € bez DPH)
76 položiek celkom
KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Kód: 1764
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5,82 € bez DPH
6,40 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
8,64 € bez DPH
9,50 € / ks

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Kód: 2413
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5,55 € bez DPH
6,10 € / ks

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
8,64 € bez DPH
9,50 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2208
Fondant biely cukrová poleva
4,54 € bez DPH
4,99 € / ks

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

Kód: 4042
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 300g poleva POKER
  • 60-90g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1025
Belgická biela čokoláda Arabesque Blanc 29% 500 g
8,17 € bez DPH
8,99 € / ks

Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie. 

Príprava:

Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 3092
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,18 € bez DPH
3,50 € / ks

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts 250g 2
Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts 250 g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3849
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
3,64 € bez DPH
4 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 300g polevy NIVES
  • 270g stužený tuk CERA
  • 30g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1027
Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts 250g
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3698
Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts 250g
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Krásna biela farba. Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3701
Poleva tmavá kocky 500g
5,36 € bez DPH
5,90 € / ks

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

 

Kód: 2433
Royal Icing kráľovská glazúra 900g 5
5,95 € bez DPH
6,55 € / ks

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 3707
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks WILTON 1
2,91 € bez DPH
3,20 € / ks

 

Objem 1 fľaše : 177 ml

 

 

 

Kód: 3886
Ovocné pyré MANGO 1 L
9,09 € bez DPH
10 € / ks

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia. 

Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2294
Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 250g 2
Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 250 g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts 

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3697
Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts 250g 2
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3972
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 250g
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

,Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4360
B259C080 C176 4D65 8FCC A642B5738404
5,32 € bez DPH
5,85 € / ks

Chutný čokoládový toping - vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

 

Kód: 3970
Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts 250g 2
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts 

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3702
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 350g
7,82 € bez DPH
8,60 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2504
Fondant ružový cukrová poleva 800g HoHo 1
5,14 € bez DPH
5,65 € / ks

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.

Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.

NÁVOD:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.

HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)

REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Kód: 4043
Zrkadlová tmavá čokoládová poleva 200g
2,23 € bez DPH
2,45 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1173
BIELA čokoláda Callebaut 28% 350g
7,64 € bez DPH
8,40 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1922
Belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir 58% 500 g
8,17 € bez DPH
8,99 € / ks

Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny.

Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie. 

Príprava:

Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 3099
Biela zrkadlová čokoládová poleva
4,50 € bez DPH
4,95 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.

Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.

Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).

Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4111
Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g
Farebná čokoláda LIMETKOVÁ ZELENÁ Deco Melts 250 g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g

NEOBSAHUJÚ AZO FARBIVÁ, genetický modifikovaný cukor ani soju.

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 4441
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 1 kg 1
16,91 € bez DPH
18,60 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1617
Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1
4,18 € bez DPH
4,60 € / ks

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 1392
Farebná čokoláda MALINOVÁ Deco Melts 250 g
Farebná čokoláda MALINOVÁ Deco Melts 250 g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
4 € bez DPH
4,40 € / ks

Farebná čokoláda MALINOVÁ Deco Melts má nie len malinovú farbu, ale aj príchuť.

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Ozdobíte s ňou svoje torty, cupcake, cake-pops a iné. Vhodná aj na výrobu rôznych jedlých dekorácií.

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3497
Ovocné pyré MALINA 1 L
15,41 € bez DPH
16,95 € / ks

 Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2302
Farebná čokoláda MODRÁ Deco Melts 250 g
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda MODRÁ Deco Melts.

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Ozdobíte s ňou svoje torty, cupcake, cake-pops a iné. Vhodná aj na výrobu rôznych jedlých dekorácií.

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3540
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 350g
7,55 € bez DPH
8,30 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1488
BIELA čokoláda Callebaut 28% 1 kg
17,32 € bez DPH
19,05 € / ks

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2476
Zrkadlová čokoládová poleva tmavá 1kg
4,82 € bez DPH
5,30 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4109
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks PME 1
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Jedna fľaštička je asi na 80 g čokolády.

Kód: 1137
Farebná čokoláda ŽLTÁ Deco Melts 250g 2
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda ŽLTÁ Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3700
RUBY ružová čokoláda Callebaut 33,6 % - 400 g
10,36 € bez DPH
11,40 € / ks

RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 4359
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 350g
8,73 € bez DPH
9,60 € / ks

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1755
Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts 250g 2
3,59 € bez DPH
3,95 € / ks

Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts

Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!

Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.

Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.

Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Kód: 3699
Zrkadlová karamelová poleva 200g
2,64 € bez DPH
2,90 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1174
CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton 340 g
Akcia
4,90 € –10 %
4 € bez DPH
4,40 € / ks

CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton  - v skutočnosti je skôr tmavoružová

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 3936
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 1 kg
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% - 1 kg
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
17,86 € bez DPH
19,65 € / ks

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

 

 

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY" NA PRALINKY:

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2216
Hore
Ďalšie produkty
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;