Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
300g poleva POKER
60-90g olej
Všetko...
Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
500g poleva POKER
100-150g olej
Všetko...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti....
Tekutá zrkadlová poleva je novým zdobením toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Krém z bielej čokolády maximálneho lesku (i pri -20° C).
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre...
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v...
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v...
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú...
Zrkadlová poleva s chuťou mandarínok.
NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete...
Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd.
NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko...
Čokoládové šošovičky využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne...
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v...
Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.
Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.
Na rozdiel od...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku...
Fľašu môžete použiť na topenie čokolády v mikrovlnke alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.
Objem: 240 ml
Farba: priehľadná
Materiál: LDPE
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj...
Fondant je pevná cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty.
Používa sa hlavne na punčové zákusky a torty.
NÁVOD:
Na 800g fondantu pridajte cca...
Hotová biela poleva pripravená na zdobenie - praktické balenie vo vedierku.
Je možné ju aj zafarbiť.
Hotový Royal Icing môžete použiť na:
kreslenie drobných detailov...
Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept...
Túto šikovnú silikónovú fľašu môžete použiť na topenie čokolády a candy melts (deco melts) čokoládiek. Je tiež skvelá na zdobenie sušienok, cake pops, cupcakeov a pod....
Tekutá zrkadlová poleva je novým zdobením toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Krém z bielej čokolády maximálneho lesku (i pri -20° C).
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre...
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v...
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v...
Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd.
NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko...
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne...