Pomleté maslové sušienky na cheesecake 500g
Kód: 2616Súvisiaci tovar

Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Vďaka tejto špeciálnej cukrárskej zmesi bude váš cheesecake vždy vláčny a na vzhľad dokonalý bez praskliniek (pri dodržaní postupu).
Nemusíte pridávať toľko vajec ako v klasických receptoch a v rúre počas pečenia nepotrebujete mať žiadnu nádobu s vodou!
Stačí iba zmiešať suroviny a máte hotovú plnku.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, cukor, úplne hydrogenovaný palmový tuk, sušené MLIEKO plnotučné, kypriaci prášok (uhličitan amónny), kukuričný škrob, sušené VAJEČNÉ žĺtka, soľ |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote do 25°C, vždy dobre uzatvorené. |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1761kJ/416kcal; Tuky 4,2g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5g); Sacharidy 84g (z toho cukry 28g); Bielkoviny 9,2g; Vláknina <0,5g; Soľ 0,17g |
Krajina pôvodu: | Slovensko |

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Krajka Biela zmes s príchuťou karamelu 250g
Prášková zmes na výrobu jedlých čipiek
BEZ LEPKU / BEZ palmového oleja / BEZ NASÝTENÝCH TUKOV
Rúru si predhrejeme na 110-120 stupňov , zmes zmiešame s rovnakým pomerom vody( 50g zmesi + 50ml vody) miešame cca 3minuty
Keď má zmes jemnú štruktúru môžeme ju rozotrieť do formy na čipku a pečieme 9-12minút,potom ju vyberieme z rúry ,po vychladnutí hotovú čipku vyberieme z formy

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

100 % Zahusťovadlo- celulóza
Modifikovaná rastlinná celulóza. Pridáva sa do poťahovacích a modelovacích hmôt ak chceme aby ostali tvárne no zároveň pevné. Používa sa pri výrobe gumpasty, dá sa použiť aj ako lepidlo.
Použitie (modelovacia hmota): 2 čajové lyžičky celulózy na 500 g cukrovej hmoty alebo marcipánu. Prášok sa zapracuje do modelovacej hmoty a nechá sa uležať minimálne 2 hodiny v uzatvorenom obale. Po tejto dobe bude hmota stále mäkká a môže byť vymodelovaná do akéhokoľvek tvaru. Po vymodelovaní stvrdne. Takáto hmota je ideálna pre figúrky, kvety, písmená alebo čísla, ktoré po stvrdnutí stoja.
Použitie (lepidlo): Zmiešajte celulózu s trochou vody. Nechajte látku postát aspoň 1 hodinu pred použitím.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.