Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 500 g
Kód: 1098Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto
Zo základného receptu (1/5 balíka) napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Z celého balíka teda 5x toľko.
- 100 g zmes na odpaľované cesto
- 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
- 100 g voda
- 100 g rastlinný olej
Ingrediencie miešajte v kuchynskom robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút.
Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.
Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).
NAŠA RADA:
Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto padlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
EAN: | 8586024360037 |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1501 kJ/ 355 kcal; Tuky 0,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g); Sacharidy 81 g (z toho cukry 1,2 g); Vláknina 1,7 g; Bielkoviny 6,2 g; Soľ 1,6 g |
Môže obsahovať: | stopy vajec, mlieka, orechov a vlčieho bôbu |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.