Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 500 g

Kód: 1098
6,60 € / ks 6 € bez DPH 13,20 € / 1 kg
SKLADOM
Možnosti doručenia

ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.

Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 100 veterníkov, alebo 150 venčekov alebo 125 eclair (banánikov) strednej veľkosti.

Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 5 použití. 

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke

Detailné informácie

Podrobný popis

ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto

Zo základného receptu (1/5 balíka) napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Z celého balíka teda 5x toľko.

  • 100 g zmes na odpaľované cesto
  • 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
  • 100 g voda
  • 100 g rastlinný olej

Ingrediencie miešajte v kuchynskom robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút. 

Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.

Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).

NAŠA RADA:

Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto padlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom. 

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Cukor: bez cukru
? Zloženie: PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ
Skladovanie: skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Holandsko
Výživové údaje na 100g:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: