Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 500g HoHo

Kód: 1098
Značka: HoHo
€4,48 €3,73 bez DPH €8,96 / 1 kg
Skladom

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto

Zo základného receptu (1/5 balíka) napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). 

  • 100 g zmes na odpaľované cesto
  • 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
  • 100 g voda
  • 100 g rastlinný olej

Ingrediencie miešajte v kuchynskom robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút. 

Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar (pokiaľ takúto podložku nemáte, použite mastný papier). 

Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti). Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto padlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom. 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Cukor: bez cukru
? Zloženie: PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ
Skladovanie: skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Holandsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: