Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 500g
Kód: 3293Súvisiaci tovar
Podrobný popis
TORTA S PLNKOU "VAJEČNÝ LIKÉR"
CESTO:
- 500g zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto
- 200 - 225g olej
- 4 vajcia
- 100g voda
Všetky suroviny spolu najprv pomaly premiešajte a potom šľahajte na vysokej rýchlosti aspoň 4 minúty. Vylejte do formy vystlanej papierom na pečenie a pečte pri teplote 170°C približne 20 - 30 minút. Nechajte úplne vychladnúť na mriežke.
Pri okrúhlej forme je lepšie upiecť každý plát samostatne ako robiť jeden veľký - takto sa pláty lepšie prepečú. POZOR: pri tejto možnosti znížte čas pečenia.
PLNKA:
- 160 g fond VAJEČNÝ LIKÉR
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamato, Rosette, Millac Gold, Hoplá)
Vyšľahajte si šľahačku a odložte ju nabok. V menšej miske zmiešajte fond s vodou a potom to jemne zamiešajte k šľahačke. Nechajte 5 minút odležať.
*v prípade, že sa Vám plnka zdá hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby
Touto plnkou naplňte upečené pláty (nechajte si plnku na vrch, prípadne aj boky torty). Hotové dajte stuhnúť do chladničky na minimálne 1 hodinu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, PŠENIČNÁ múka, glukózový sirup, kakaový prášok, sušená SRVÁTKA, čokoláda (obsahuje SÓJU), kypriaci prášok , nehydrogenovaný palmový tuk, PŠENIČNÝ GLUTÉN, zahusťovadlo: guarová guma, xantánová guma, karboxymetylcelulóza, aróma, soľ, protihrudkujúca látka: E551, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, estery polyglycerolu mastných kyselín |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1523kJ/362kcal; Tuky 2,9g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6g); Sacharidy 76g (z toho cukry 46g); Bielkoviny 6,5g; Vláknina 3,2g; Soľ 2g |
? Krajina pôvodu: | Poľsko |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.