Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 4 kg
Kód: 2081Súvisiaci tovar

Maizena - čistu kukuričný škrob BEZ LEPKU, je bežné zahusťovadlo, ktoré sa pridáva do polievok, omáčok a zápražiek. Pripravíte z neho aj jemné múčniky, dezerty, pudingy.
Je skvelý pre celiatikov, keďže neobsahuje lepok.
Okrem kuchynského využitia sa tiež používa na:
- vysýpanie ošatiek (celulózových)
- čistenie okien
- leštenie striebra
- prírodný suchý šampón na vlasy
- výroba farieb na tvár
- upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzom alebo po spálení od slnka
Práve preto sa oplatí kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste totiž niekoľkokrát prerobili!

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Silikónová podložka je skvelá moderná pomôcka do Vašej kuchyne. Narozdiel od klasického dreveného lopáru sa ľahko umýva a vďaka tomu, že si ho môžete zrolovať sa aj jednoducho skladuje.
Veľkou výhodou tejto podložky je to, že obsahuje pravítko v centimetroch. Vďaka tomu si ľahko vyvaľkáte cesto na požadovanú veľkosť.
Okrem toho sú na podložke nakreslené kruhy s rôznymi veľkosťami, pomocou ktorých bude príprava napríklad pizzového cesta pre Vás "brnkačka".
Rozmer: 70 x 70 cm - MAXI
Materiál: silikón

S týmto krájačom budú Vaše výrobky úhľadne rovné (a rovnaké). Využijete ho napríklad na prípravu domácich cestovín (na lasagne, ravioli, rezance,..), na sladké pečivo (taštičky, krájanie cesta na parené buchty či kysnuté batôžky), na slané pečivo (tyčinky, krekry, atď).
Sada obsahuje vymeniteľné koliečka s rôznymi vzormi.
Rozmer: na obrázku
Materiál: plast

Dizajnový kúsok nielen do modernej kuchyne - váľok môžete použiť aj ako dekoráciu na chate. Môžete ho tiež použiť pri fotení chutných slovenských jedál na vytvorenie autentického zátišia.
Samotný váľok je vyrobený špeciálnou technológiou. Vaľkacia časť so vzorom nie je drevená, ale silikónová - to znamená, že sa cesto na tento váľok nebude lepiť tak, ako na klasický drevený.
Vzor sa neodtláča (valček je hladký).
Rozmer: 30 cm
Materiál: drevo + silikón

Silikónová podložka je skvelá moderná pomôcka do Vašej kuchyne. Narozdiel od klasického dreveného lopáru sa ľahko umýva a vďaka tomu, že si ho môžete zrolovať sa aj jednoducho skladuje.
Veľkou výhodou tejto podložky je to, že obsahuje pravítko v centimetroch aj inchoch (palcoch). Vďaka tomu si ľahko vyvaľkáte cesto na požadovanú veľkosť.
Okrem toho sú na podložke nakreslené kruhy s rôznymi veľkosťami, pomocou ktorých bude príprava napríklad pizzového cesta pre Vás "brnkačka".
Zaujímavým doplnkom je aj tabuľka prepočtu teploty v stupňoch Celzia (°C) a stupňoch Fahrenheita (°F).
Rozmer: 60 x 40 cm
Materiál: silikón
" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen">
Podrobný popis
VANILKOVÝ PUDING BEZ VARENIA (základný recept)
- 100 g pudingového prášku
- 250 ml mlieka alebo vody
Pridajte prášok do mlieka (alebo vody) a dobre premiešajte metličkou. NEŠĽAHAJTE!!!
Nechajte odležať 5 minút a potom puding postupne pridávajte do vymiešaného masla (tuku). Všetko spolu dobre zamiešajte, aby ste získali perfektný hladký krém.
Takto pripravený krém môžete použiť ďalej ako základný krém pre prípravu krémov rôznych chutí.
Na ochutenie môžete použiť extra silné ochucovacie pasty.
POZOR - Ak chcete pudingom ochutiť šľahačku postupujte opačne. Do pudingu pridávajte postupne šľahačku, až získate požadovanú chuť lahodného šľahačkového krému.
Krém by mal byť dostatočne sladký od pudingu. Ak však obľubujete veľmi sladké krémy, môžete vymiešať maslo (tuk) s polovičným množstvom práškového cukru ako uvádza recept.
Náš tip:
Takto pripravený puding môžete aj hneď zjesť, alebo si z neho pripraviť rýchly dezert s piškótami, ovocím a so šľahačkou.
VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA
Dodatočné parametre
Kategória: | Veľké balenia na veľké pečenie |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, karagenan, aróma, potravinárske farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žlť SY |
Skladovanie:: | Skladujte v suchu do 20°C |
Krajina pôvodu: | Taliansko |

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.
NÁVOD:
Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.
Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.
OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
V PONUKE MÁME LEN VITALU 500 ml.
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.