Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.
NÁVOD:
Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.
Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.
OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tôrt, ako aj prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie. Neobsahuje LEPOK.
Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...
Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Výhodné balenie.
Cukrárska poťahová hmota K2 vo veľkom výhodnom balení je vhodná na poťahovanie toriet a zákuskov, môže sa farbiť potravinárskymi farbami a vymodelujete z nej aj rôzne postavičky a kvietky.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 500g polevy NIVES
- 450g stužený tuk CERA
- 50g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!

Škorica je prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.
Ďalšie pozitívne účinky:
- zlepšuje trávenie
- zmierňuje nevoľnosť
- pôsobí proti nachladnutiu
- uľavuje od bolestí svalov a kĺbov
- znižuje prejavy reumatizmu
- je účinná v boji proti infekcii
- účinkuje proti celulitíde
- pomáha znižovať zlý cholesterol (ten priaznivý ponecháva)
- podporuje chuť do jedla
- zmierňuje menštruačné problémy
- pôsobí proti kašľu

Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Vrámci pečenia sa používajú hlavne na penové pečivo, sultánky, meringues, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.
Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.
NÁVOD:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.
HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)
REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:
- podporuje imunitný systém
- má protizápalové (antiseptické) účinky
- odstraňuje vysoký cholesterol
- slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- podporuje chudnutie
- podporuj trávenie
- normalizuje hladinu cukru v krvi
- dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Klasická sóda bikarbona vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti.
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...
Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
AKCIOVÉ KUSY majú dobu minimálnej trvanlivosti do 1.8.2023, čo znamená, že pyré nebude mať zmenenú kvalitu a môžete ho použiť minimálne 1-2 mesiace po tomto dátume. Dobu trvanlivosti predĺžite skladovaním v chlade.

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
- 1 kg zmes + 200g vody
Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.
Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.
Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.
Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Buttercream - zmes na maslový krém
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Panna Cotta mix je zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá.
Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie.
Z celého balenia pripravíte 50 až 60 ks 130 ml pohárikov naplnených do 2/3 hotovou Panna cottou, alebo 120 až 130 ks 65 ml pohárikov naplnených hotovou Panna cottou.
Ak pohárik chcete zatvoriť bude sa vám hodiť vrchnáčik k poháru na Panna Cottu, na dozdobenie zasa čokoládky s nápisom PANNA COTTA.
No a na servírovanie a samotné maškrtenie dobre poslúžia naše EKO lyžičky do pohárikov
Ďalšie menšie poháriky nájdete tu:
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-20-ks-65ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/pohare-a-pribory/poharik-na-dezerty-na-stopke-priesvitny-15-ks-100-ml--na-panna-cottu/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-50-ks-60ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty--panna-cotta--mousse--priesvitny-20-ks-65ml/
NÁVOD NA PRÍPRAVU jednej dávky:
- 130 g Panna Cotta mix
- 1 liter smotana
alebo "lahšia" verzia
- 150 g Panna Cotta mix
- 500 ml mlieko
- 500 ml smotana
Priveďte do varu smotanu (alebo smotanu+mlieko), odstavte nabok a pridajte Panna Cottu zmes. Dobre premiešajte metličkou, aby sa vám neurobili hrudky. Nalejte do pohárikov a dajte minimálne na 4 hod. do chladničky.
Hľadáte pekné poháriky na panna cottu? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.
Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.