Veľké balenia na veľké pečenie

Najpredávanejšie

K2 cukrárska hmota poťahovacia
 
7,70 €
(7 € bez DPH)
Višňa gél 1 kg
Višňový gél 1 kg
SKLADOM
Kód: 1042
 
7,15 €
(6,50 € bez DPH)
DARINKA linecká náplň 1 kg
 
3,90 €
(3,55 € bez DPH)
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
 
11,90 €
(10,82 € bez DPH)
Sušené bielky 50g HoHo
Sušené bielky 50g
SKLADOM
Kód: 1145
 
3,60 €
(3,27 € bez DPH)
Krémovo maslový tuk cukrársky
 
15,75 €
(14,32 € bez DPH)
Želatina jemne mletá 1 kg
 
22,40 €
(20,36 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
5,50 €
(5 € bez DPH)
Buttercream zmes na maslový krém
 
4,60 €
(4,18 € bez DPH)
58 položiek celkom
Kypriaci prášok do pečiva 1 kg bez lepku
6,05 € bez DPH
6,65 €

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.

Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Kód: 2862
Vanilínový cukor 1 kg
5,55 € bez DPH
6,10 €

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1156
Jedlá sóda (sóda bikarbóna) 1 kg
3,45 € bez DPH
3,80 €

Klasická sóda bikarbona vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti

Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...

Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

Kód: 1070
Rýchly vanilkový puding bez varenia
34,14 € bez DPH
37,55 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: plastové vedierko v vrchnákom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2081
Piškótové cesto tmavé 500g, 1kg
21,14 € bez DPH
23,25 €

Výhodné veľké balenie vo vedierku.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3938
Piškóta svetlá 500g, 1kg
17,23 € bez DPH
18,95 €

Výhodné veľké balenie vo vedierku.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3939
100% stolný pokrmový tuk 1,25 kg
4,50 € bez DPH
4,95 €

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.

V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 3395
Krémovo maslový tuk cukrársky
7,68 € bez DPH
8,45 €

​Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.

Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.

V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 1024
Krémovo maslový tuk cukrársky
14,32 € bez DPH
15,75 €

​Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.

Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.

V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 1023
Carlex Spray 600 ml (olej v spreji) 2
6,32 € bez DPH
6,95 €

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.

Môžete ho použiť na vystriekanie:

  • pekárskych a cukrárskych foriem
  • silikónových a bábovkových formičiek
  • kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
  • teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
  • pri grilovaní
  • pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre

Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.

Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.

Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.

Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín

Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm. 

Výrobca: Zeelandia

Kód: 1014
Olej v spreji na pečenie GoldWax 600 ml
6 € bez DPH
6,60 €

Olej v spreji slúži na rýchle a jednoduché vymazávanie foriem, plechov, panvic a palacinkarov. Už nikdy viac prichytené cesto!

Kartónové balenie: 12 ks. 

Kód: 1188
Nugeta s vysokým podielom orieškov
8,45 € bez DPH
9,30 €

VÝHODNÉ BALENIE.

Kvalitná nugeta s vysokým obsahom zdravých lieskových orieškov.

Naplňte ňou palacinky, lievance, croissanty, spravte si z nej čokoládový milkshake alebo si ju len tak natrite na chleba :)

Kód: 2554
KAKAO holandské extra tmavé 500g HoHo
4,91 € bez DPH
5,40 €

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom. 

Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Kód: 1366
Rastlinná smotana na šľahanie Rosette 1 l
3,68 € bez DPH
4,05 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka 
 po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tôrt, ako aj prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie.  Neobsahuje LEPOK. 

Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...

Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.

 

 

Kód: 1139
GAMARO rastlinná smotana na šľahanie 1l
4,86 € bez DPH
5,35 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. 
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).

 

 

RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Kód: 1035
Millac gold šľahačka
4,91 € bez DPH
5,40 €

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie? 

So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.

Je skvelá aj  na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.

Návod na použitie:

Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu. 

Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Kód: 1094
Kokos strúhaný 500g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 €

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.

Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:

  1. podporuje imunitný systém
  2. má protizápalové (antiseptické) účinky
  3. odstraňuje vysoký cholesterol
  4. slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
  5. podporuje chudnutie
  6. podporuj trávenie
  7. normalizuje hladinu cukru v krvi
  8. dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk
Kód: 1077
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
2,36 € bez DPH
2,60 €

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).

Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1086
Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo
3 € bez DPH
3,30 €

Maizena - čistu kukuričný škrob BEZ LEPKU, je bežné zahusťovadlo, ktoré sa pridáva do polievok, omáčok a zápražiek. Pripravíte z neho aj jemné múčniky, dezerty, pudingy.

Je skvelý pre celiatikov, keďže neobsahuje lepok.

Okrem kuchynského využitia sa tiež používa na:

  • vysýpanie ošatiek (celulózových)
  • čistenie okien
  • leštenie striebra
  • prírodný suchý šampón na vlasy
  • výroba farieb na tvár
  • upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzom alebo po spálení od slnka

Práve preto sa oplatí kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste totiž niekoľkokrát prerobili!

Kód: 1091
DARINKA linecká náplň 1 kg
3,55 € bez DPH
3,90 €

Ovocná náplň vhodná k premazaniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, koláče z lineckého cesta, rolády, torty...

Kód: 2481
Royal Icing kráľovská glazúra 900g 5
Royal Icing - kráľovská glazúra 900g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
5,09 € bez DPH
5,60 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 3707
Sušené bielky 50g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.

Vrámci pečenia sa používajú hlavne na penové pečivo, sultánky, meringues, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.

Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).

Návod na prípravu:

  • 50 g sušených bielkov
  • 350 ml vody

Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!

Kód: 1145
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO SVETLÉ 1 kg HoHo
4,23 € bez DPH
4,65 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1104
Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 1 kg HoHo
5,32 € bez DPH
5,85 €

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1101
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
10,82 € bez DPH
11,90 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 3292
Škorica mletá 100g HoHo 2
3 € bez DPH
3,30 €

Škorica je prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.

Ďalšie pozitívne účinky:

  • zlepšuje trávenie
  • zmierňuje nevoľnosť
  • pôsobí proti nachladnutiu 
  • uľavuje od bolestí svalov a kĺbov 
  • znižuje prejavy reumatizmu 
  • je účinná v boji proti infekcii 
  • účinkuje proti celulitíde 
  • pomáha znižovať zlý cholesterol (ten priaznivý ponecháva) 
  • podporuje chuť do jedla
  • zmierňuje menštruačné problémy 
  • pôsobí proti kašľu
Škorica je mletá.
Kód: 1148
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
K2 cukrárska hmota poťahovacia
7 € bez DPH
7,70 €

Výhodné balenie. 

Cukrárska poťahová hmota vo veľkom výhodnom balení je vhodná na poťahovanie toriet a zákuskov, môže sa farbiť potravinárskymi farbami a vymodelujete z nej aj rôzne postavičky a kvietky.

Pre lepší výsledok je potrebné na 1 kg K2 pridať 250g Roll Dekor Icing.
Kód: 1074
Višňa gél 1 kg
6,50 € bez DPH
7,15 €

Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.

Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Kód: 1042
Marhuľový gél 1 kg
Akcia
6,85 € –15 %
5,32 € bez DPH
5,85 €

Výhodné veľké balenie - marhuľový gél, ktorý obsahuje až 60 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.

Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

 

Kód: 2773
Vanilková aróma WILTON 236 ml
*Vanilková aróma WILTON 236 ml
Momentálne nedostupné
5,14 € bez DPH
5,65 €

 Dátum spotreby tohto produktu je do konca 5/2022, teraz so zľavou do vypredania zásob.

Dodajte svojim zákuskom, koláčom, dezertom a tortám príjemnú vanilkovú chuť s vanilkovým extraktom WILTON.

Aróma je čírej farby, takže neovplyvní žiadne farbivo, ktoré pridáte, ani prirodzenú farbu vašej polevy.

Ideálna aj na svadobné torty!

Kód: 1608
Buttercream zmes na maslový krém
5,82 € bez DPH
6,40 €

Buttercream - zmes na maslový krém

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.

Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 3852
Buttercream zmes na maslový krém
4,18 € bez DPH
4,60 €

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.

Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU

Návod nájdete dole v detailnom popise.

Kód: 4379
Carlex Spray 600 ml (olej v spreji) 2
12,36 € bez DPH
13,60 €

AKCIA 2+1 ZADARMO

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.

Môžete ho použiť na vystriekanie:

  • pekárskych a cukrárskych foriem
  • silikónových a bábovkových formičiek
  • kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
  • teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
  • pri grilovaní
  • pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre

Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.

Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.

Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.

Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín

Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm. 

Výrobca: Zeelandia

Kód: 1014/3
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 €

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
Delimacaron zmes na makrónky
14,09 € bez DPH
15,50 €

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

  • 1 kg zmes + 200g vody

Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.

Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.

Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.

Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Kód: 4104
Fondant biely cukrová poleva
18,91 € bez DPH
20,80 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4239
Fondant biely cukrová poleva
4,41 € bez DPH
4,85 €

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4042
Fondant ružový cukrová poleva 800g HoHo 1
4,77 € bez DPH
5,25 €

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.

Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.

NÁVOD:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.

HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)

REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Kód: 4043
Jahodový gél 1 kg
5,41 € bez DPH
5,95 €

Výhodné veľké balenie - jahodový gél, ktorý obsahuje až 45 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.

Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

 

Kód: 2950
Ken truffa
15,27 € bez DPH
16,80 €

Pasterizovaná zmes živočíšnej a rastlinnej smotany, sladená s obsahom pravej čokolády pre prípravu parížskej šľahačky. BEZ LEPKU. 

Stačí otvoriť balenie, vyšľahať a vaša jedinečná parížska šľahačka je pripravená na použitie. Vďaka podielu živočíšnej smotany má veľmi príjemnú chuť a podiel rastlinnej smotany zabezpečí potrebný objem. V zákuskoch je stabilná, nepraská a nevysychá. 

Môžete ju ochutiť arómami alebo likérom a využiť ju na rôzne druhy zákuskov alebo dezertov.

NÁVOD na prípravu:

Smotanu skladujte v chladničke pri teplotách 0-5°C. 

Pred  použitím pretrepte. Dobre vychladenú smotanu na +4 až +6°C šľahajte pri strednej rýchlosti, kým nedosiahnete požadovanú hustotu.

Ak po otvorení balenia nepoužijete celý obsah, balenie dobre uzatvorte, odložte do chladničky a spotrebujte do 3 dní.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky sú vhodné aj na mrazenie.

Zmrazenú KEN TRUFA po vybratí skladujte neotvorenú v chladničke pri teplote 0-5°C a spotrebujte do 30 dní. 

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Kód: 4283
Maková náplň 50% vedro 12 kg
Momentálne nedostupné
50,91 € bez DPH
56 €
Kód: 1981
Malinový gél 1 kg
Malinový gél 1 kg
NA OBJEDNÁVKU
6,32 € bez DPH
6,95 €

Výhodné veľké balenie - malinový gél, ktorý obsahuje 25 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.

Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

 

Kód: 2772
Nugeta s vysokým podielom orieškov
21,82 € bez DPH
24 €
Kód: 2565
Panna cota 1
13,27 € bez DPH
14,60 €

Panna Cotta mix je zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá.

Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie. 

Z celého balenia pripravíte 50 až 60 ks 130 ml pohárikov naplnených do 2/3 hotovou Panna cottou, alebo 120 až 130 ks 65 ml pohárikov naplnených hotovou Panna cottou.

Ak pohárik chcete zatvoriť bude sa vám hodiť vrchnáčik k poháru na Panna Cottuna dozdobenie zasa čokoládky s nápisom  PANNA COTTA.

No a na servírovanie a samotné maškrtenie dobre poslúžia naše EKO lyžičky do pohárikov 

Ďalšie menšie poháriky nájdete tu:

 

NÁVOD NA PRÍPRAVU jednej dávky:

  • 130 g   Panna Cotta mix
  • 1 liter   smotana 

alebo "lahšia" verzia

  • 150 g    Panna Cotta mix
  • 500 ml  mlieko
  • 500 ml  smotana 

Priveďte do varu smotanu (alebo smotanu+mlieko), odstavte nabok a pridajte Panna Cottu zmes. Dobre premiešajte metličkou, aby sa  vám neurobili hrudky. Nalejte do pohárikov a dajte minimálne na 4 hod. do chladničky. 

Hľadáte pekné poháriky na panna cottu? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Kód: 4289
Perníkové korenie 50g
1,27 € bez DPH
1,40 €

Zmes korenín na prípravu lahodných perníkov, ktorá prevonia Váš dom exotikou a Vianocami. 

Kód: 3753
Poleva tmavá kocky 500g
3,86 € bez DPH
4,25 €

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

 

Kód: 2433
Burizóny v mede
4,91 € bez DPH
5,40 €

VÝHODNÉ VEĽKÉ BALENIE!

Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov.

Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou na orechy a arašidy.

Kód: 2324
Provensálske bylinky MAXI balenie 180g
5,27 € bez DPH
5,80 €

Zmes PROVENSÁLSKE BYLINKY (rozmarín, bazalka, majorán) za SUPER cenu!

S praktickým uzáverom na sypanie menšieho alebo väčšieho množstva.

Kód: 1548
Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1
Royal Icing - kráľovská glazúra 450g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
3,55 € bez DPH
3,90 €

Royal Icing - kráľovská glazúra

NÁVOD: 

Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.

Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).

  • STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
  • RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku  

 

Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.

Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota. 

Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.

Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Kód: 1392
Rýchly vanilkový puding bez varenia
78,45 € bez DPH
86,30 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: papierové vrece vo vnútri s igelitom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 4881
XYLITOL brezový cukor 500 g
4,50 € bez DPH
4,95 €

Sladidlo, získané z dutiny a kôry brezy previsnutej. Je vhodné pre diabetikov a tých, ktorý držia redukčnú diétu, keďže oproti klasickému bielemu cukru má až o 40% nižšiu energetickú hodnotu.

V prírode sa bežne vyskytuje v niektorých druhoch ovocia. Má rovnakú sladivosť ako klasický biely cukor - používa sa rovnako.

Kód: 1811
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
139,27 € bez DPH
153,20 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1538
Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo
44 € bez DPH
48,40 €

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.

Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).

Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).

RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1587
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
90 € bez DPH
99 €

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1853.1
Želatína hotová 500g HoHo
5,55 € bez DPH
6,10 €

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 500g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 4108
Želatina jemne mletá 1 kg
20,36 € bez DPH
22,40 €

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?

Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.

Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:

  • 30 g želatína
  • 200 ml voda studená
  • 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.

Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)

POSTUP:

30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.

Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí. 

POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok! 

Kód: 2969