Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
Kód: 1140Súvisiaci tovar

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení. Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ...

Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Výhodné veľké balenie - ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Vhodný do zákuskov, toriet,...

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení. Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ...

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení. Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho...
Podrobný popis
VANILKOVÝ PUDING BEZ VARENIA (základný recept)
- 100 g pudingového prášku
- 250 ml mlieka alebo vody
Pridajte prášok do mlieka (alebo vody) a dobre premiešajte metličkou. NEŠĽAHAJTE!!!
Nechajte odležať 5 minút a potom puding postupne pridávajte do vymiešaného masla (tuku). Všetko spolu dobre zamiešajte, aby ste získali perfektný hladký krém.
Takto pripravený krém môžete použiť ďalej ako základný krém pre prípravu krémov rôznych chutí.
Na ochutenie môžete použiť extra silné ochucovacie pasty.
POZOR - Ak chcete pudingom ochutiť šľahačku postupujte opačne. Do pudingu pridávajte postupne šľahačku, až získate požadovanú chuť lahodného šľahačkového krému.
Krém by mal byť dostatočne sladký od pudingu. Ak však obľubujete veľmi sladké krémy, môžete vymiešať maslo (tuk) s polovičným množstvom práškového cukru ako uvádza recept.
Náš tip:
Takto pripravený puding môžete aj hneď zjesť, alebo si z neho pripraviť rýchly dezert s piškótami, ovocím a so šľahačkou.
VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, karagenan, aróma, potravinárske farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žlť SY |
Skladovanie: | Skladujte v suchu do 20°C |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.