Cukrárenské výrobky
POTREBUJETE PORADIŤ "ČO A KOĽKO UPIECŤ" na pripravovanú rodinnú oslavu, svadbu, firemné stretnutie, alebo na inú príležitosť?
Obráťte sa s dôverou na nás a my vám radi poradíme aké druhy a množstvo sú vhodné na konkrétnu udalosť.
Volajte telefónne čísla: 0917 970 970, 036 631 2720 alebo nám napíšte e-mail: info@vierkinemaskrty.sk
Všetky výrobky sú vyrábané ručne z kvalitných surovín s dodržaním všetkých potrebných hygienických postupov. V našej ponuke nájdete nielen výrobky pre bežných konzumentov, ale aj výrobky špeciálne: bez lepku, bez cukru, bez mlieka a celozrnné výrobky.
Ak sa rozhodnete že budete piecť vy, určite si pozrite našu ponuku suroviny na pečenie a zdobenie.
Najpredávanejšie
Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500 g balení je 21-22 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500g balení je 22-23 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 44-46 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 42-44 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.
Mini kornútky v čiernom prevedení - malé kornútky na zdobenie moderných toriet a dezertov. Môžete ich využiť aj ako roh jednorožca na cupcake.
Rozmer: 6,2 x 2,7 cm.
Všade plno receptov na vanilkové rožky ale ani jeden nie je podľa vašej chuti? Poznáme to - preto sme pre Vás pripravili domáce cesto na vanilkové rožky s vlašskými orechmi. S týmto cestom sa nemusíte báť nezdaru. Rožteky budú po upečení krehké a budú sa rozplývať na jazyku.
Nemusíte nič miesiť, len sa pustiť do pečenia!
Návod a naše rady ako jednoducho upiecť vanilkové rožteky sú v detailných informáciách.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Tovar bude dostupný začiatok týždňa od 3.6
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Rozmer 32x21 cm
Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x42 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Ťahaná štrúdľa so slovenskými jablkami.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.