Cukrárenské výrobky
POTREBUJETE PORADIŤ "ČO A KOĽKO UPIECŤ" na pripravovanú rodinnú oslavu, svadbu, firemné stretnutie, alebo na inú príležitosť?
Obráťte sa s dôverou na nás a my vám radi poradíme aké druhy a množstvo sú vhodné na konkrétnu udalosť.
Volajte telefónne čísla: 0917 970 970, 036 631 2720
alebo nám napíšte e-mail tortyazakusky.lv@gmail.com
Všetky výrobky sú vyrábané ručne z kvalitných surovín s dodržaním všetkých potrebných hygienických postupov. V našej ponuke nájdete nielen výrobky pre bežných konzumentov, ale aj výrobky špeciálne bez lepku, bez cukru, bez mlieka a celozrnné výrobky.
Ak sa rozhodnete že budete piecť vy, určite si pozrite našu ponuku suroviny na pečenie a zdobenie.
Najpredávanejšie

Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500 g balení je 21-22 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 500g balení je 22-23 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 44-46 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.
Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.
Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu.
V 1 kg balení je 42-44 ks.
Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.
V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

Všade plno receptov na vanilkové rožky ale ani jeden nie je podľa vašej chuti? Poznáme to - preto sme pre Vás pripravili domáce cesto na vanilkové rožky s vlašskými orechmi. S týmto cestom sa nemusíte báť nezdaru. Rožteky budú po upečení krehké a budú sa rozplývať na jazyku.
Nemusíte nič miesiť, len sa pustiť do pečenia!
Návod a naše rady ako jednoducho upiecť vanilkové rožteky sú v detailných informáciách.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.

Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Rozmer 32x21 cm

Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x42 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.