Náplne, džemy, plnky
Najpredávanejšie

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení.
Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok kyseliny citrónovej rozpustenej vo vode), vyliať do formy a máte hotovo. Želatina stvrdne veľmi rýchlo - za pár sekúnd.
NÁVOD:
- 700 g želé - zelené jablko
- 7 g kyselina citrónová
- 7 g voda
Želé zahrejte vo vodnom kúpelina teplotu 85°C a zľahka primiešajte 50%-ný roztok kyseliny citrónovej. Rýchlo miešajte, kým nevznikne homogénna hmota.
Nalejte do foriem a nechajte tuhnúť 5 - 10 minút. Potom posypte cukrom a krájajte ľubovoľné tvary a opäť pocukrujte.

Výhodné veľké balenie - marhuľový gél, ktorý obsahuje až 60 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 75%

Ovocná náplň FRUITFUL JAHODA obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL JAHODA obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v sklenenom pohári.

Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v sklenenom pohári.

Ovocná náplň FRUITFUL MANGO, ktorá obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL VIŠŇA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v sklenenom pohári.

Ovocná náplň FRUITFUL VIŠŇA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.
