Zmes na tekutú náplň / krém do špicov 140g HoHo
Kód: 1852Súvisiaci tovar

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Vaječný likér 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov. Rozmery: vonkajší priemer 24 mm, vnútorný priemer 18 mm. Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal...

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov. Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm. Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal...

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks Zákusok v tvare kužeľovej špičky s čokoládovou plnkou a likérom, na povrch potiahnutý čokoládovou polevou.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov. Rozmery: vonkajší priemer 20 mm, vnútorný priemer 14 mm. Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal...

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov. Rozmery: vonkajší priemer 16 mm, vnútorný priemer 11 mm. Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal...
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | MLIEKO, cukor, sušené MLIEKO odstredené, modifikovaný škrob, emulgátor:E472b, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, zahusťovadlo: karagenan, farbivo: kurkumín, aróma: etylvanilín, aróma, farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žltá SY |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 24 °C. |
Výrobca: | Slovensko |

Z tohto balíka spravíte takmer 2 kg vanilkového pudingu! Príprava (polovičná dávka): 250g zmes na DIA vanilkový puding 700g vody Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do...

Vďaka tejto špeciálnej cukrárskej zmesi bude váš cheesecake vždy vláčny a na vzhľad dokonalý bez praskliniek (pri dodržaní postupu). Nemusíte pridávať toľko vajec ako v...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.