Buttercream - zmes na maslový krém 500 g
Kód: 4379Súvisiaci tovar

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Podrobný popis
Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
Do 125g zmesi pridajte 125 ml vody a pomocou metličky vyšľahajte. Nechajte odstáť aspoň 1 hodinu pri izbovej teplote.
150g zmäknutého masla vyšľahajte do krémova (cca 5 minút). Potom po častiach pridávajte do masla pripravenú zmes. Keď spojíte maslo so zmesou, šlahajte ešte 10 minút, aby ste dosiahli hladký krém.
Takto pripravený krém môžete dochutiť ochucovacími pastami.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA (MLIEKO), dextróza (LEPOK), sušený glukózový sirup, zahusťovadlo (fosforečnan sodný, difosforečnan, síran vápenatý, alginát sodný), polysorbát 65, soľ, stabilizátor: xantánová guma, aróma ( MLIEKO) |
Skladovanie: | Skladujte v suchom a tmavom mieste. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Výživové údaje na 100g: | Energetická hodnota: 1639kJ, 391kcal; Tuky: 0,3g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g; Sacharidy: 95g z toho cukry 79,6g; Bielkoviny: 0,9g; Soľ: 0,08g |

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Buttercream - zmes na maslový krém
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na mrkvový koláč s ktorou upečiete svoj vlastný mrkvový koláč jednoducho a rýchlo. Pre lepšiu chuť môžete do zmesi pridať aj vlašské orechy alebo namočené hrozienka.
Návod na prípravu:
Predhrejte rúru na 175°.
Zmiešajte 500 g zmesi s 80 ml vody, 3 vajcami (150 g), 150 ml rastlinného oleja a 150 g nastrúhanej mrkvy. Miešajte 5 minút.
Vylejte zmes na vymastený plech a pečte v strede rúry dozlatista približne 50-60 minút.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Panna Cotta mix je zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá.
Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie.
Z celého balenia pripravíte 50 až 60 ks 130 ml pohárikov naplnených do 2/3 hotovou Panna cottou, alebo 120 až 130 ks 65 ml pohárikov naplnených hotovou Panna cottou.
Ak pohárik chcete zatvoriť bude sa vám hodiť vrchnáčik k poháru na Panna Cottu, na dozdobenie zasa čokoládky s nápisom PANNA COTTA.
No a na servírovanie a samotné maškrtenie dobre poslúžia naše EKO lyžičky do pohárikov
Ďalšie menšie poháriky nájdete tu:
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-20-ks-65ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/pohare-a-pribory/poharik-na-dezerty-na-stopke-priesvitny-15-ks-100-ml--na-panna-cottu/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-50-ks-60ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty--panna-cotta--mousse--priesvitny-20-ks-65ml/
NÁVOD NA PRÍPRAVU jednej dávky:
- 130 g Panna Cotta mix
- 1 liter smotana
alebo "lahšia" verzia
- 150 g Panna Cotta mix
- 500 ml mlieko
- 500 ml smotana
Priveďte do varu smotanu (alebo smotanu+mlieko), odstavte nabok a pridajte Panna Cottu zmes. Dobre premiešajte metličkou, aby sa vám neurobili hrudky. Nalejte do pohárikov a dajte minimálne na 4 hod. do chladničky.
Hľadáte pekné poháriky na panna cottu? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.