Bez lepku
-
Bezlepkové sladké pečivo
-
Bezlepkové slané pečivo
-
Bezlepkové polotovary
-
Bezlepkové zákusky a dezerty
-
Bezlepkové múky a zmesi
-
Bezlepkové suroviny na varenie a pečenie
-
Bezlepkové cestoviny
-
Bezlepkový chlieb a pečivo
Najpredávanejšie

Bezlepkové vanilkové linecké košíčky vhodné na plnenie rôznymi plnkami.
Napiekli sme pre Vás bezlepkové košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave! Stačí ich už len naplniť.
V balení je 10-12 košíčkov
Príklady:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Tvar sa môže líšiť podľa druhu použitej formy pri pečení (viď obrázky).

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta MOCHITO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády, Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú lahodnú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta JAHODA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Veľké výhodné balenie!
Konečne sme pre Vás vytvorili takú zmes, z ktorej upečiete bezlepkový chlieb na nerozoznanie od normálneho (a dokonca oveľa lepší). Podľa nášho podrobného receptu teraz upečiete domáci bezlepkový zemiakový chlieb, aký na slovenskom trhu nikde inde nenájdete.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Konečne sme pre Vás vytvorili takú zmes, z ktorej upečiete bezlepkový chlieb na nerozoznanie od normálneho (a dokonca oveľa lepší). Podľa nášho podrobného receptu teraz upečiete domáci bezlepkový zemiakový chlieb, aký na slovenskom trhu nikde inde nenájdete.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Bezlepková zmes je vhodná aj na PAGÁČE a iné SLANÉ PEČIVO.

Bezlepková zmes z ktorej napečiete muffin, cupcake, svetlé tortové korpusy, ale aj bábovku.
Výhody:
- univerzálne použitie
- optimálna konzistencia cesta
- prirodzená a príjemná farba cesta (korpusu, muffín,...)
- veľmi dobrá chuť
- dlhotrvajúca čerstvosť
- jednoduchá a spoľahlivá výroba
Možnosti:
Do cesta sa dajú pridať rôzne ingrediencie, napr. ovocie, hrozienka, kúsky čokolády, mandle, orechy, pistácie, ... Môžu sa zamiešať do cesta alebo ich poukladajte na povrch.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!
Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,...
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!
Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,...
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu

Naše domáce čajové pečivo vyrábame zo slovenských surovín a každý jeden kúsok robíme ručne s láskou (nie je to strojová výroba).
Balenie obsahuje 9 ks krehkého čajového pečiva s marmeládou.
Balenie na tácke, alebo v celofánovom sáčku.