Doplnkové suroviny
Najpredávanejšie

MALINY lyofilizovaný prášok 10 g. Ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť. Proces spočíva v rýchlom zamrazení plodov a následnom odstránení vody vo vákuu, čím sa vytvára ľahká, chrumkavá textúra. Lyofilizované maliny majú intenzívnu sladkú chuť a sú bohaté na antioxidanty, vitamíny a minerály.
Balenie: 10 g lyofilizoaného prášku
MALINY lyofilizovaný prášok - viac v detailných informáciách

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg
Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)
Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Želatína jemne mletá 200g. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Vanilínový cukor 500 g.
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 500 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Vanilínový cukor 1 kg . Všestranne obľúbená prísada, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Využíva sa v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 1 kg
Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor - viac v detailných informáciách.

Škorica mletá vynikajúcej chuti 100 g. Prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.
Balenie: 100 g
Škorica mletá vynikajúcej chuti - viac v detailných informáciách

Zemiakové vločky 500 g. Môžete produkt použiť ako rýchlu a pohodlnú náhradu čerstvých zemiakov v rôznych receptoch. Je to dehydrovaný produkt vyrobený zo zemiakov. Vyrábajú sa varením, lisovaním a následným sušením zemiakovej hmoty na jemné vločky.
Váha: 500 g
Zemiakové vločky - viac v detailných informáciách.

Snehové pusinky farebné MINI 30 g. Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 30 g
Snehové pusinky farebné MINI - viac nájdete v detailných informáciách.

Vanilínový cukor 250 g. Všestranná a obľúbená prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 250 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor - viac v detailných informáciách.

Pečte a zdobte LUXUSNE! Jedlé zlato je v súčasnosti považované za najluxusnejšiu ozdobu - a nielen na tortách a zákuskoch.
Jedlé zlato vo forme štvorca nájdete v súvisiacich produktoch.
Okrem dekorácie zákuskov a toriet sa jedlé zlato môže pridať do nápojov, alkoholu, kávy, čaju a kozmetiky.

Kokos strúhaný 500 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 500 g
Kokos strúhaný - viac v detailných informáciách.

Snehové pusinky biele MINI 30 g. Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 30 g
Snehové pusinky biele MINI - viac nájdete v detailných informáciách.

Kokos strúhaný 250 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 250 g
Viac v detailných informáciách.

MANGO lyofilizovaný prášok 10 g. Ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť. Proces spočíva v rýchlom zamrazení plodov a následnom odstránení vody vo vákuu, čím sa vytvára ľahká, chrumkavá textúra. Lyofilizované mango má intenzívnu sladkú chuť a je bohaté na vitamíny a minerály.
Balenie: 10 g lyofilizoaného prášku
MANGO lyofilizovaný prášok - viac v detailných informáciách

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete v popise dolu

Soľ hrubozrnná bavorská (praclíková) 500 g. Špeciálna soľ používaná predovšetkým na posypanie pečiva, ako sú praclíky, chleby a ďalšie pečené výrobky. Má väčšie kryštály ako bežná stolová soľ, čo jej dodáva charakteristickú textúru a chrumkavosť.
Váha: 500 g
Soľ hrubozrnná bavorská (praclíková) - viac v detailných informáciách

Hrozienka 500 g. Hrozienka sú sušené hrozienka s príjemnou sladkou chuťou. Majú vysoký obsah sacharidov, vďaka čomu môžu skvele poslúžiť ako rýchly snack na dodanie energie. Sú však ideálne aj na prípravu sladkého pečiva, do koláčov a štrúdiel, do müsli či raňajkovej kaše. Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Balenie: 500 g
Hrozienka - viac nájdete v detailných informáciách

Želatína jemne mletá 1 kg. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Jedlá sóda (sóda bikarbóna) 1 kg. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky. Je to skutočne všestranná pomocná látka, ktorá má množstvo užitočných aplikácií v rôznych oblastiach.
Váha: 1 kg
Výhodné balenie sódy bikarbóny - ako s ňou ušetriť čas a peniaze
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni.
Jedlá sóda (sóda bikarbóna) - viac v detailných informáciách

ČUČORIEDKY lyofilizované - mrazom sušené 14 g. Ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť. Lyofilizované čučoriedky majú intenzívnu sladkú chuť a sú bohaté na antioxidanty, vitamíny a minerály.
Obsah balenia: 14 g
ČUČORIEDKY lyofilizované - mrazom sušené- viac v detailných informáciách

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.

Sušené vaječné bielka majú vynikajúcu schopnosť penenia, sú ideálne na prípravu rôznych cukrárenských výrobkov.
Používajú sa hlavne na makronky, penové pečivo, snehové pusinky (meringues), sultánky, ubobenie medovníčkov, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!

Jedlá sóda (sóda bikarbóna) 250 g. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky. Je to skutočne všestranná pomocná látka, ktorá má množstvo užitočných aplikácií v rôznych oblastiach.
Váha: 250 g
Výhodné balenie sódy bikarbóny - ako s ňou ušetriť čas a peniaze
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni.
Jedlá sóda (sóda bikarbóna) - viac v detailných informáciách

Posyp KitKat - malé rozdrvené kúsky sušienok a čokolády môžete využiť :
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Obsah balenia: 34 g