Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 1 kg HoHo

Kód: 1104
Značka: HoHo
€3,45 €2,88 bez DPH €3,45 / 1 kg
Skladom

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

 

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

PIŠKÓTOVÉ CESTO

Piškóta svetlá 500g, 1kg

  • 1 kg zmesi na piškótové cesto svetlé
  • 600 g vyklepnutých vajec bez škrupiny
  • 300 ml vody
  • 80 g oleja

Všetko okrem oleja dajte do kuchynského robota a šľahajte 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Potom pridajte olej a ešte šľahajte 2 minúty.

Rúru si predhrejte na 200°C. Cesto naplňte do formy,  vložte do rúry a pečte pri teplote 190°C cca 20-25 minút(hrubé pláty a korpusy) alebo 13-15 minút (tenké pláty). Pokiaľ chcete napiecť tenké pláty na roládu alebo na dobošku, pečte pri teplote 210-220°C cca 6-7 minút.

 

Čas pečenia je orientačný a môže sa líšiť v závislosti od typu rúry (napr. pri teplovzdušnej je čas pečenia zvyčajne kratší).

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: PŠENIČNÁ múka, cukor, emulgátor: E472b, E477, kypriaca látka: difosforečnany, uhličitany sodné, glukózový sirup, sušené odstredené MLIEKO, PŠENIČNÝ škrob, soľ, antioxidant: kyselina citrónová, zahusťovadlo: xantánová guma, farbivo: prírodný karotén
Krajina pôvodu: Slovensko
Skladovanie: skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: