Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 10 kg
Kód: 4881Súvisiaci tovar

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Silikónová podložka je skvelá moderná pomôcka do Vašej kuchyne. Narozdiel od klasického dreveného lopáru sa ľahko umýva a vďaka tomu, že si ho môžete zrolovať sa aj jednoducho skladuje.
Veľkou výhodou tejto podložky je to, že obsahuje pravítko v centimetroch. Vďaka tomu si ľahko vyvaľkáte cesto na požadovanú veľkosť.
Okrem toho sú na podložke nakreslené kruhy s rôznymi veľkosťami, pomocou ktorých bude príprava napríklad pizzového cesta pre Vás "brnkačka".
Rozmer: 50 x 70 cm - MAXI
Materiál: silikón
Farby podľa dostupnosti

S týmto krájačom budú Vaše výrobky úhľadne rovné (a rovnaké). Využijete ho napríklad na prípravu domácich cestovín (na lasagne, ravioli, rezance,..), na sladké pečivo (taštičky, krájanie cesta na parené buchty či kysnuté batôžky), na slané pečivo (tyčinky, krekry, atď).
Sada obsahuje vymeniteľné koliečka s rôznymi vzormi.
Rozmer: na obrázku
Materiál: plast

Valček na marcipán s krúžkami na nastavenie hrúbky cesta.
Rozmer: dĺžka 33 cm, priemer 2,5 cm
Materiál: plast (valček), silikón (krúžky)
Týmto valčekom môžete ľahko vyvaľkať na požadovanú hrúbku poťahovaciu hmotu, alebo aj rôzne cestá (rezancové, perníkové, linecké). Jeho veľkou výhodou sú postranné silikónové krúžky, ktoré jednoducho zložíte alebo nasadíte.
Vďaka krúžkom vyvaľkáte cesto v potrebnej hrúbke 2 alebo 3 mm.

Silikónová podložka je skvelá moderná pomôcka do Vašej kuchyne. Narozdiel od klasického dreveného lopáru sa ľahko umýva a vďaka tomu, že si ho môžete zrolovať sa aj jednoducho skladuje.
Veľkou výhodou tejto podložky je to, že obsahuje pravítko v centimetroch aj inchoch (palcoch). Vďaka tomu si ľahko vyvaľkáte cesto na požadovanú veľkosť.
Okrem toho sú na podložke nakreslené kruhy s rôznymi veľkosťami, pomocou ktorých bude príprava napríklad pizzového cesta pre Vás "brnkačka".
Zaujímavým doplnkom je aj tabuľka prepočtu teploty v stupňoch Celzia (°C) a stupňoch Fahrenheita (°F).
Rozmer: 60 x 80 cm - MAXI
Materiál: silikón
Na videu je menšia verzia (60 x 40 cm) tejto podložky. Aj tú nájdete v našom obchode.
" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen">

Silikónová podložka je skvelá moderná pomôcka do Vašej kuchyne. Narozdiel od klasického dreveného lopáru sa ľahko umýva a vďaka tomu, že si ho môžete zrolovať sa aj jednoducho skladuje.
Veľkou výhodou tejto podložky je to, že obsahuje pravítko v centimetroch aj inchoch (palcoch). Vďaka tomu si ľahko vyvaľkáte cesto na požadovanú veľkosť.
Okrem toho sú na podložke nakreslené kruhy s rôznymi veľkosťami, pomocou ktorých bude príprava napríklad pizzového cesta pre Vás "brnkačka".
Zaujímavým doplnkom je aj tabuľka prepočtu teploty v stupňoch Celzia (°C) a stupňoch Fahrenheita (°F).
Rozmer: 60 x 40 cm
Materiál: silikón
" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen">

Krájač a naznačovač je vynikajúci pomocník pre každého kto chce mať svoje zákusky alebo pečivo pekne nakrájané.
Je určený na nakrájanie cesta alebo na presné naznačenie rôznych veľkosti zákuskov.

Dizajnový kúsok nielen do modernej kuchyne - váľok môžete použiť aj ako dekoráciu na chate. Môžete ho tiež použiť pri fotení chutných slovenských jedál na vytvorenie autentického zátišia.
Samotný váľok je vyrobený špeciálnou technológiou. Vaľkacia časť so vzorom nie je drevená, ale silikónová - to znamená, že sa cesto na tento váľok nebude lepiť tak, ako na klasický drevený.
Vzor sa neodtláča (valček je hladký).
Rozmer: 30 cm
Materiál: drevo + silikón
Podrobný popis
VANILKOVÝ PUDING BEZ VARENIA (základný recept)
- 1000 g pudingového prášku
- 2500 ml mlieka alebo vody
Pridajte prášok do mlieka (alebo vody) a dobre premiešajte metličkou. NEŠĽAHAJTE!!!
Nechajte odležať 5 minút a potom puding postupne pridávajte do vymiešaného masla (tuku). Všetko spolu dobre zamiešajte, aby ste získali perfektný hladký krém.
Takto pripravený krém môžete použiť ďalej ako základný krém pre prípravu krémov rôznych chutí.
Na ochutenie môžete použiť extra silné ochucovacie pasty.
POZOR - Ak chcete pudingom ochutiť šľahačku postupujte opačne. Do pudingu pridávajte postupne šľahačku, až získate požadovanú chuť lahodného šľahačkového krému.
Krém by mal byť dostatočne sladký od pudingu. Ak však obľubujete veľmi sladké krémy, môžete vymiešať maslo (tuk) s polovičným množstvom práškového cukru ako uvádza recept.
Náš tip:
Takto pripravený puding môžete aj hneď zjesť, alebo si z neho pripraviť rýchly dezert s piškótami, ovocím a so šľahačkou.
VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA
Dodatočné parametre
Kategória: | Veľké balenia na veľké pečenie |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, karagenan, aróma, potravinárske farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žlť SY |
Skladovanie:: | Skladujte v suchu do 20°C |
Krajina pôvodu: | Taliansko |

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
Balenie: plastové vedierko v vrchnákom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Návod na prípravu (polovičná dávka):
- 250 g fond Čokoláda
- 200 ml voda
- 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španielské guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.