Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 1 kg
Kód: 3292Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto
Zo základného receptu (1/5 balíka) napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
- 100 g zmes na odpaľované cesto
- 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
- 100 g voda
- 100 g rastlinný olej
Ingrediencie miešajte v kuchynskom robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút.
Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar (pokiaľ takúto podložku nemáte, použite mastný papier).
Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti). Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto padlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
? Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 24°C, vždy dobre uzatvorené. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Veterníky bez odpaľovania
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.