Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky

V tejto kategórií nájdete aj FONDY - je to cukrársky názov pre stužovač šľahačky. Mnohé domáce cukrárky poznajú niečo podobné - zeesan. Tieto fondy sú ale na rozdiel od klasického zeesanu oveľa kvalitnejšie, silnejšie a chutnejšie. Malé balenie našich fondov Vám vystačí aj na veľkú tortu.

Pomocou fondu spravíte chutnú plnku v priebehu pár minút - a zvládne to aj úplný začiatočník! 

Vo videu môžete vidieť prípravu plnky z fondu MARACUJA - BROSKYŇA:

POZOR: na každý fond sa používa iné množstvo šľahačky a vody. Pozorne si prečítajte recept.

Najpredávanejšie

26 položiek celkom
Rastlinná smotana na šľahanie Rosette 1 l
3,68 € bez DPH
4,05 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka 
 po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tôrt, ako aj prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie.  Neobsahuje LEPOK. 

Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...

Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.

 

 

Kód: 1139
GAMARO rastlinná smotana na šľahanie 1l
4,86 € bez DPH
5,35 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. 
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).

 

 

RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Kód: 1035
Millac gold šľahačka
4,91 € bez DPH
5,40 €

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie? 

So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.

Je skvelá aj  na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.

Návod na použitie:

Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu. 

Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Kód: 1094
Sušené mlieko plnotučné 500g HoHo 3
6,32 € bez DPH
6,95 €

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.

Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španielské guličky de leche, Rafaello,...)

NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:

900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Kód: 1146
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,18 € bez DPH
4,60 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Čokoláda 
  • 135 ml voda
  • 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1758
Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
11,18 € bez DPH
12,30 €

 Návod na prípravu (polovičná dávka):

  • 250 g fond Čokoláda 
  • 200 ml voda
  • 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1759
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,59 € bez DPH
3,95 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1756
Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
12,77 € bez DPH
14,05 €

Návod na prípravu (1/3 dávka):

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1757
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šlahacky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2008
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
13,77 € bez DPH
15,15 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2220
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,64 € bez DPH
5,10 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Maracuja a Broskyňa
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2271
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
2,86 € bez DPH
3,15 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2223
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
7,23 € bez DPH
7,95 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2200
Fond TIRAMISU 80g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet HoHo
4,14 € bez DPH
4,55 €

Návod na prípravu:

  • 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
  • 150 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť. 

Kód: 3024
Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo
5,09 € bez DPH
5,60 €

Návod na prípravu:

  • 60 g tvarohový fond
  • 100 ml voda
  • 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1765
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,45 € bez DPH
3,80 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2211
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) Ho
9,45 € bez DPH
10,40 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2218
Ken truffa
15,27 € bez DPH
16,80 €

Pasterizovaná zmes živočíšnej a rastlinnej smotany, sladená s obsahom pravej čokolády pre prípravu parížskej šľahačky. BEZ LEPKU. 

Stačí otvoriť balenie, vyšľahať a vaša jedinečná parížska šľahačka je pripravená na použitie. Vďaka podielu živočíšnej smotany má veľmi príjemnú chuť a podiel rastlinnej smotany zabezpečí potrebný objem. V zákuskoch je stabilná, nepraská a nevysychá. 

Môžete ju ochutiť arómami alebo likérom a využiť ju na rôzne druhy zákuskov alebo dezertov.

NÁVOD na prípravu:

Smotanu skladujte v chladničke pri teplotách 0-5°C. 

Pred  použitím pretrepte. Dobre vychladenú smotanu na +4 až +6°C šľahajte pri strednej rýchlosti, kým nedosiahnete požadovanú hustotu.

Ak po otvorení balenia nepoužijete celý obsah, balenie dobre uzatvorte, odložte do chladničky a spotrebujte do 3 dní.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky sú vhodné aj na mrazenie.

Zmrazenú KEN TRUFA po vybratí skladujte neotvorenú v chladničke pri teplote 0-5°C a spotrebujte do 30 dní. 

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Kód: 4283
Sušené mlieko plnotučné
3,05 € bez DPH
3,35 €

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.

Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)

NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:

900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Kód: 2001
Sušené mlieko plnotučné PL 200g
2,59 € bez DPH
2,85 €

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.

Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)

NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:

900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Kód: 1303
Sušené mlieko plnotučné PL 500g
5,18 € bez DPH
5,70 €

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.

Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)

NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:

900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Kód: 1397
Šľahačka bezlaktózová VITALA 1 L
3,36 € bez DPH
3,70 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. 
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU 

 

 

RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Kód: 2531
Šľahačka bezlaktózová VITALA 500 ml
2,09 € bez DPH
2,30 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. 
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU 

 

 

RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Kód: 1551
Zahustené kondenzované mlieko KARAMELIZOVANÉ 1 kg
5,68 € bez DPH
6,25 €

Zahustené kondenzované mlieko plnotučné karamelové je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody a skaramelizovaním. 

Krajina pôvodu: Česká republika

Použitie:  Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu

Kód: 4075
Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ 1 kg
5,41 € bez DPH
5,95 €

Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody. 

Krajina pôvodu: Česká republika

Použitie:  Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu

Kód: 4074
Bavorský krém 150g
3,86 € bez DPH
4,25 €

Zmes na Bavorský krém Citrón

Musíte piecť, ale máte málo času a vôbec sa vám nechce pariť v tomto teple? Ak ešte nepoznáte - vyskúšajte osviežujúci nový citrónový Bavorský krém. Obsah balenia stačí zmiešať s vodou a pridať do vyšľahanej šľahačky.

Príprava: celé balenie 150 g zmesi + 180 ml vody a 750 ml šľahačky. Získate kvalitný lahodný citrónový krém - z väčšej dávky 1080 g, z menšej dávky 720 g. Pre menšiu porciu použite 100 g zmesi + 120 ml vody a 500 ml šľahačky.

Krém nechajte pred použitím stuhnúť v chladničke asi 1 hodinu.

Doba spotreby Bavorského krému v AKCII je 30.9.2022 .

Kód: 4482