Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
Najpredávanejšie
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka po našľahaní je ideálna na plnenie a...
Kód: 1139
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na...
Kód: 1035
KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie...
Kód: 1094
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé...
Kód: 1146
Návod na prípravu:
160 g fond Čokoláda
135 ml voda
700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s...
Kód: 1758
Návod na prípravu (polovičná dávka):
250 g fond Čokoláda
200 ml voda
1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Kód: 1759
Návod na prípravu:
160 g fond Lesné ovocie
160 ml voda
800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Kód: 1756
Návod na prípravu (polovičná dávka):
160 g fond Lesné ovocie
160 ml voda
800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto...
Kód: 1757
Návod na prípravu:
160 g fond Malina
130 až 150 ml voda
700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Kód: 2008
Návod na prípravu (základná malá dávka):
160 g fond Malina
130 až 150 ml voda
700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou....
Kód: 2220
Návod na prípravu:
160 g fond Maracuja a Broskyňa
160 ml voda
800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s...
Kód: 2271
Návod na prípravu:
160 g fond Neutral
160 ml voda
800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou...
Kód: 2223
Návod na prípravu (základná malá dávka):
160 g fond Neutral
160 ml voda
800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Kód: 2200
Návod na prípravu:
30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
150 ml voda
800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes...
Kód: 3024
Návod na prípravu:
160 g fond Vaječný likér
160 ml voda
800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte...
Kód: 2211
Návod na prípravu (základná malá dávka):
160 g fond Vaječný likér
160 ml voda
800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...
Kód: 2218
Kód: 4283
Kód: 1124
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé...
Kód: 2001
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé...
Kód: 1303
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé...
Kód: 1397
Kód: 2531
Kód: 1551
Návod na prípravu:
60 g tvarohový fond
100 ml voda
1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s...
Kód: 1765
Zahustené kondenzované mlieko plnotučné karamelové je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody a skaramelizovaním.
Krajina pôvodu:...
Kód: 4075
Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody.
Krajina pôvodu: Česká republika...
Kód: 4074
V tejto kategórií nájdete aj FONDY - je to cukrársky názov pre stužovač šľahačky. Mnohé domáce cukrárky poznajú niečo podobné - zeesan. Tieto fondy sú ale na rozdiel od klasického zeesanu oveľa kvalitnejšie, silnejšie a chutnejšie. Malé balenie našich fondov Vám vystačí aj na veľkú tortu.
Pomocou fondu spravíte chutnú plnku v priebehu pár minút - a zvládne to aj úplný začiatočník!
Vo videu môžete vidieť prípravu plnky z fondu MARACUJA - BROSKYŇA:
POZOR: na každý fond sa používa iné množstvo šľahačky a vody. Pozorne si prečítajte recept.