Čokoláda a kakao
Najpredávanejšie

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Krásna biela farba. Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda SVETLO MODRÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ŽLTÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 300g poleva POKER
- 60-90g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 500g polevy NIVES
- 450g stužený tuk CERA
- 50g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 75%

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.
,Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.
Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.
Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Farebná čokoláda LIMETKOÁ ZELENÁ Deco Melts 250g
NEOBSAHUJÚ AZO FARBIVÁ, genetický modifikovaný cukor ani soju.
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Fľaša, ktorú môžete použiť na topenie, zdobenie, meranie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.
Objem: 325 ml
Rozmer: priemer: 5 cm, výška: 16 cm
Farba: priehľadná
Materiál: PE plast

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Chladiaci sprej na čokoládu PME
Sprej slúži na fixovanie a spájanie čokoládových dekorácií. Sprej čokoládu ochladí tak, že rýchlo a pevne stuhne.
POZOR: VEĽMI HORĽAVÝ! Pred použitím dobre premiešajte. Striekajte rovnomerne zo vzdialenosti cca 15 - 20 cm.
Ukážka práce so sprejom:

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK: