Iné domáce polotovary
Najpredávanejšie
Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov 750 g.
Praktický polotovar, ktorý výrazne uľahčí a urýchli prípravu rôznych druhov sladkých pochúťok je Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov, ktorú môžete hneď použiť na výrobu kokosových guličiek, cake-pops, úlikov, nepečených nanukov a iných dezertov. Produkt je ideálny pre tých, ktorí chcú vytvoriť chutné dezerty bez potreby pečenia, pričom poskytuje širokú možnosť kreatívnych receptov.
Hmotnosť: 750 g
Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov - viac v detailných informáciách
Kokosové pusinky - polotovar na prípravu plnených kokosiek. Veľkosť kokosky je približne 4-4,5 cm.
Aby sa kokosky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
- Kokosky položte na stôl papierom nahor.
- Papier zľahka namočte mokrou (zľahka vyžmýkanou) hubkou, alebo utierkou.
- Nechajte postáť 3-5 minút a potom papier opatrne oddeľte od kokosiek.
Kokosové pusinky - polotovar na prípravu plnených kokosiek.
Veľkosť kokosky je približne 4-4,5 cm.
Aby sa kokosky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
- Kokosky položte na stôl papierom nahor.
- Papier zľahka namočte mokrou (zľahka vyžmýkanou) hubkou, alebo utierkou.
- Nechajte postáť 3-5 minút a potom papier opatrne oddeľte od kokosiek.
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 325 g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 650g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne: