Poleva tmavá kocky 500 g
Kód: 2433Súvisiaci tovar

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 300g poleva POKER
- 60-90g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Rozmer potlačenej plochy: 28 x 20,5 cm
Celkový rozmer čokofólie: 29,5 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu oranžovo-žltou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozmer potlačenej plochy: 28,5 x 18 cm
Celkový rozmer čokofólie: 30 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu oranžovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

Rozmer potlačenej plochy: 28 x 20,5 cm
Celkový rozmer čokofólie: 29,5 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu žlto-oranžovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze.
Dekorácia z bielej čokolády je vhodá na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Obsah balenia: 6x čokoládový kruh s nápisom I love you a srdiečkami, ø 3 cm
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda a kakao |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | Cukor, kakaová hmota (33,00%), kakaové maslo (8,00%), emulgátor: lecitíny (E322), prírodná vanilková aróma Neobsahuje žiadne alergény, ani GMO |
skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote max. + 25 °C. |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Výživové údaje na 100g: | Energia (kJ):2145,Energia kcal):513,Tuky (g):26,Z toho - Nasýtené mastné kyseliny (g):16,Sacharidy (g):62,Z toho- Cukry (g):59,Vláknina (g)5,5, Bielkoviny (g):4,2,Soľ (g):0 |

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Kakaové maslo je vyrobené zo 100% čistého kakaového masla a je 100% rastlinné. Môže sa používať pri výrobe čokolády alebo praliniek, ale aj na riedenie roztopených farebných čokoládok Deco Melts a Candy Melts.
Hmotnosť: 200 g
Dávkovanie: 5-10 %

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.