Iné štrúdle

Najpredávanejšie

 
20 €
(18,18 € bez DPH)
 
21 €
(19,09 € bez DPH)
2 položiek celkom
Platba predom (NIE na dobierku)
19,09 € bez DPH
21 € / ks

Gaštanová štrúdľa s lahodnými hruškami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.

Z celej štrúdle nakrájate 12 až 15 kúskov, z polovice 6-7 ks. Celú štrúdľu dodávame rozkrojenú na dve polovice zabalenú v samostatnej krabici. 

Hmotnosť štrúdle: celá 900g, polovica 450g.

 

Viete aká je "pravá" štrúdľa?

Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.

Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!

Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?

Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky. 

Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky. 

Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?

Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.

Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ. 

Kód: 181.
Platba predom (NIE na dobierku)
18,18 € bez DPH
20 € / ks

Gaštanová štrúdľa s lahodnými hruškami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.

Z celej štrúdle nakrájate 12 až 15 kúskov, z polovice 6-7 ks. Celú štrúdľu dodávame rozkrojenú na dve polovice zabalenú v samostatnej krabici. 

Hmotnosť štrúdle: celá 900g, polovica 450g.

 

Viete aká je "pravá" štrúdľa?

Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.

Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!

Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?

Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky. 

Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky. 

Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?

Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.

Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ. 

Kód: 180.
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;