Zľavnené suroviny na pečenie
Najpredávanejšie

CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton - v skutočnosti je skôr tmavoružová
Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.
Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Zmes na varenie s cmarom a rastlinným tukom
Výborne zahustí omáčky, prívarky, polievky a ďalšie krémové jedlá.
Pri vysokom ohreve a v kombinácii s rôznymi prísadami ako je ocot alebo víno sa nezrazí a zostane vždy krémovo hladká.
Kombinácia cmaru a rastlinného tuku spája plnú krémovú chuť s rozmanitosťou pri varení.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 3 dní.
Pred použitím pretrepať.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Lieskovo-orieškový krokant môžete využiť ako:
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Množstvo použite podľa potreby.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
KVIETKY ORANŽOVÉ sú vyrobené z mliečnej čokolády. Sú vhodné na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Priemer: približne 3 cm

Ochucovacia pasta MOCHITO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády, Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú lahodnú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Minimálna trvanlivosť do 25.12.2023. Toping môžete používať aj po tomto termíne 1-3 mesiace.
Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

Minimálna trvanlivosť je do 15.12.2023. Gél môžete používať aj po tomto termíne minimálne 1 až 3 mesiace.
Ovocný gél, obsahuje až 64%-ný podiel ovocia.
Návod na prípravu SUPER RÝCHLEHO a jednoduchého krému nájdete v Detailných informáciách.

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:
- podporuje imunitný systém
- má protizápalové (antiseptické) účinky
- odstraňuje vysoký cholesterol
- slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- podporuje chudnutie
- podporuj trávenie
- normalizuje hladinu cukru v krvi
- dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk

100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.