Zľavnené suroviny na pečenie

Najpredávanejšie

Krémovo maslový tuk cukrársky
15,75 € –12 %
Pôvodne: 15,75 €  (–12 %)
13,75 €
(12,50 € bez DPH)
Želatina živočíšna 200 g
7,50 € –8 %
Pôvodne: 7,50 €  (–8 %)
6,90 €
(6,27 € bez DPH)
Krémovo maslový tuk cukrársky
8,45 € –13 %
Pôvodne: 8,45 €  (–13 %)
7,35 €
(6,68 € bez DPH)
Vanilínový cukor 500g HoHo
3,80 € –28 %
*Vanilínový cukor 500 g
SKLADOM
Kód: 1763
Pôvodne: 3,80 €  (–28 %)
2,70 €
(2,45 € bez DPH)
Jedlá farba gélová WILTON kelly green
2,70 € –14 %
Pôvodne: 2,70 €  (–14 %)
2,30 €
(2,09 € bez DPH)
Vanilínový cukor 1 kg
6,40 € –34 %
*Vanilínový cukor 1 kg
SKLADOM
Kód: 1156
Pôvodne: 6,40 €  (–34 %)
4,20 €
(3,82 € bez DPH)
18 položiek celkom
CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton 340 g
Akcia
4,90 € –10 %
4 € bez DPH
4,40 € / ks

CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO ČERVENÁ Wilton  - v skutočnosti je skôr tmavoružová

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 3936
Ochucovacia pasta JAHODA 120 g
Akcia
5,60 € –7 %
4,73 € bez DPH
5,20 € / ks

Ochucovacia pasta JAHODA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Váha: 120 g

 

Kód: 2051
Ochucovacia pasta MÄTA 100g
Akcia VÝPREDAJ
4,50 € –15 %
3,45 € bez DPH
3,80 € / ks

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 4468
Ochucovacia pasta JABLKO 100g
Akcia VÝPREDAJ
5,60 € –28 %
3,63 € bez DPH
3,99 € / ks

Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 4467
Sušené droždie 100g
Akcia
od 3,60 €–55 %
od 3,27 € bez DPH
od 3,60 € / ks

Sušené droždie Vám na rozdiel od klasického čerstvého vydrží dlhšie. To sa veľmi hodí najmä teraz, keď je droždia v obchodoch nedostatok.

MÁME NOVÉHO DODÁVATEĽA, PRETO SME ZNÍŽILI CENU :-). V AKCII LEN 500 G VARIANT

DÁVKOVANIE: podľa receptu alebo 10g na 1 kg múky (suchých surovín)

To znamená, že:

  • 100g balenie vystačí na 10 kg múky
  • 500g balenie vystačí na 50 kg múky

 

PREPOČET Z KLASICKÉHO DROŽDIA: váhu čerstvého droždia vydeľte štyrmi. Dostanete váhu potrebného sušeného droždia.

Napr.: 42g čerstvého droždia : 4 = 10,5g sušeného droždia.

 

Chcete nápad, do čoho použiť sušené droždie? Pozrite recept nižšie v detailnom popise.

Kód: 2024/100G
Jedlá farba gélová WILTON kelly green
Akcia
2,70 € –14 %
2,09 € bez DPH
2,30 € / ks

Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému. 

Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.

Dátum spotreby je: 31/08/2024

Ako zafarbiť poťahovú hmotu:

Ako zafarbiť krém:

Kód: 3144
Oregano sušené mrazom 4g
Akcia
1,39 € –35 %
0,82 € bez DPH
0,90 € / ks

Spracovanie: 

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom, je najšetrnejší proces konzervácie, pri ktorom sa sušené bylinky ihneď po zbere hlboko zmrazia a potom sa uzavrú do vákuovej komory. Vo vákuu sa kryštáliky ľadu vyparia a surovina stratí 95% svojej hmotnosti. Týmto spôsobom sa bazalka zbaví iba vody a všetky vonné látky zostanú zachované. To nemožno docieliť sebešetrnějším sušením teplým vzduchom.

Použitie oregana v kuchyni:

Oregano je neodmysliteľne späté s talianskou kuchyňou. Pridáva sa do omáčok z paradajok aj na pečené mäsá alebo do mäsových náplní do cestovín ako sú ravioly a lasagne. Spolu s bazalkou tvoria dokonalý "tím" na pizzi. 

V gréckej kuchyni sa s obľubou pridáva do zeleninových šalátov, pri nakladaní olív alebo na syr feta, ktorý sa nakladá do olivového oleja s cesnakom a s bylinkami.

Známe je tiež použitie oregana v mexickej kuchyni, kam sa dostalo zo Španielska. Používa sa do chilli con carne, čo je pálivá zmes mäsa často s fazuľou a kukuricou. Oregano sa tu často používa v kombinácii rôznymi druhmi chilli, rascou a sušeným cesnakom či cibuľou.

Liečivé účinky oregana:

Má protizápalové účinky a preto sa používa pri zápaloch a bolestiach v krku. Pomáha aj pri črevných ťažkostiach a podporuje trávenie. Dezinfekčný účinok oregana sa využíva aj pri liečbe ekzémov, vyrážok, podráždenia a plesňových ochorení.

Čaje z oregana pomáhajú pri psychickom vyčerpaní organizmu a na upokojenie mysle. Pre tieto svoje účinky získalo oregano aj svoj krásny slovenský názov pamajorán.

Kód: 3627
Želatina živočíšna 200 g
Akcia
7,50 € –8 %
6,27 € bez DPH
6,90 € / ks

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?

Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.

Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:

  • 30 g želatína
  • 200 ml voda studená
  • 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.

Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)

POSTUP:

30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.

Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí. 

POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok! 

Kód: 3038
Želatina jemne mletá 1 kg
Akcia
27,10 € –4 %
23,55 € bez DPH
25,90 € / ks

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?

Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.

Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:

  • 30 g želatína
  • 200 ml voda studená
  • 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.

Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)

POSTUP:

30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.

Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí. 

POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok! 

Kód: 2969
Vanilínový cukor 1 kg
Akcia
6,40 € –34 %
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1156
Vanilínový cukor 500g HoHo
Akcia
3,80 € –28 %
2,45 € bez DPH
2,70 € / ks

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1763
Kokos strúhaný 500g HoHo
Akcia
4,20 € –29 %
2,68 € bez DPH
2,95 € / ks

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.

Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:

  1. podporuje imunitný systém
  2. má protizápalové (antiseptické) účinky
  3. odstraňuje vysoký cholesterol
  4. slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
  5. podporuje chudnutie
  6. podporuj trávenie
  7. normalizuje hladinu cukru v krvi
  8. dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk
Kód: 1077
Kokos strúhaný 250g HoHo
Akcia
2,35 € –25 %
1,59 € bez DPH
1,75 € / ks

Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.

Kokos má okrem svojej skvelej chuti aj pozitívne účinky na naše zdravie:

  1. podporuje imunitný systém
  2. má protizápalové (antiseptické) účinky
  3. odstraňuje vysoký cholesterol
  4. slúži ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení
  5. podporuje chudnutie
  6. podporuj trávenie
  7. normalizuje hladinu cukru v krvi
  8. dopĺňa do tela prospešný rastlinný tuk
Kód: 1747
Bezlepková zmes na COOKIES 500g HoHo
Akcia
5,20 € –19 %
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Z tejto zmesi pripravíte nielen chutné COOKIES, ale aj vláčne MUFFINY.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

 

Kód: 1095
Vanilínový cukor 250g HoHo
Akcia
2,60 € –26 %
1,73 € bez DPH
1,90 € / ks

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1157
Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo
Akcia
3,30 € –9 %
2,72 € bez DPH
2,99 € / ks

Maizena - čistu kukuričný škrob BEZ LEPKU, je bežné zahusťovadlo, ktoré sa pridáva do polievok, omáčok a zápražiek. Pripravíte z neho aj jemné múčniky, dezerty, pudingy.

Je skvelý pre celiatikov, keďže neobsahuje lepok.

Okrem kuchynského využitia sa tiež používa na:

  • vysýpanie ošatiek (celulózových)
  • čistenie okien
  • leštenie striebra
  • prírodný suchý šampón na vlasy
  • výroba farieb na tvár
  • upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzom alebo po spálení od slnka

Práve preto sa oplatí kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste totiž niekoľkokrát prerobili!

Kód: 1091
Krémovo maslový tuk cukrársky
Akcia
8,45 € –13 %
6,68 € bez DPH
7,35 € / ks

​Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.

Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.

V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 1024
Krémovo maslový tuk cukrársky
Akcia
15,75 € –12 %
12,50 € bez DPH
13,75 € / ks

​Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.

Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.

V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Kód: 1023
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;