Výroba domácich gumených cukríkov
Najpredávanejšie
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy...
Kód: 2212
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne...
Kód: 1175
To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj...
Kód: 3038
Kód: 2402
Kód: 3233
Kód: 1120
Kód: 3116
Kód: 2397
Kód: 1941
Kód: 1890
Rozmer formy: 11 x 11 x 1,5 cm
Materiál: silikón
Farba: podľa dotupnosti
Kód: 3170
Kód: 3169
Pomocou tejto formy si môžete vyrobiť vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby netradičného tvaru :)
Rozmer: viď obrázok
Materiál: silikón
Kód: 3785
Kód: 2400
Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení.
Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok kyseliny citrónovej rozpustenej vo vode), vyliať do formy a máte...
Kód: 1100
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2734
Kód: 2156
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2159
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 3139
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2166
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2164
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2167
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2157
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2170
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2169
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!
Kód: 3812
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2168
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Kód: 2161
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne...
Kód: 4108
Ako sa vyrábajú domáce "gumkáče"? Základ je ten, že do ovocnej šťavy pridáte želatínu alebo agar (prírodné rastlinné zahusťovadlo) a dáte ohrievať. Ak použijete agar, nechajte šťavu prevrieť; želatína nesmie vrieť!
Potom túto zmes dajte do silikónovej formy a nechajte stuhnúť.
Môžte si tiež spraviť liečivé gumené cukríky - napríklad medovo zázvorové na hrdlo. Z vody a zázvoru si uvarte odvar, ktorý osladíte medom. Nechajte vychladnúť a pokračujte pridaním agaru. Nechajte zovrieť a nalievajte do foriem.
V tejto kategórií sme pre Vás pripravili rôzne formy na gumené cukríky, práškovú aj hotovú želatínu, agar a pre maškrtných aj ochucovacie pasty.