ROSETTE 1 L - rastlinná sladená šľahačka (smotana na šľahanie a varenie)

Kód: 1139
4,55 € / ks 4,14 € bez DPH 0,46 € / 100 ml
SKLADOM

ROSETTE 1 L - rastlinná sladená šľahačka (smotana na šľahanie a varenie)

Rastlinná sladená šľahačka ROSETTE ponúka univerzálne použitie v kuchyni, vhodná ako na šľahanie, tak aj na varenie. Produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k tradičnej mliečnej smotane, či už z dôvodu intolerancie laktózy, vegánskej stravy, alebo preferencie rastlinných produktov

Obsah: 1 l

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Recept na Krémovú hubovú omáčku so šľahačkou ROSETTE nájdete v detailných informáciách.

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

 Rastlinná sladená šľahačka ROSETTE, po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tort, ako aj na prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie. Neobsahuje LEPOK. 

Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...

Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.

ROSETTE je slovenským výrobkom a má výborný pomer, čo sa týka ceny a kvality.

Obsah tuku je 25%. Obsah cukru: 12%. Je založená na rastlinnom palmovom oleji (plne stuženom) a mliečnych bielkovinách.

Chuť je jemne vanilková, konzistencia po našľahaní je stredne tuhá.

Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby. Skladovanie: od +4°C do +20°C. 

ROSETTE dosiahnete po našľahaní dobrý objem šľahačky a stabilitu. Má peknú prirodzenú farbu po smotane, strednú viskozitu po našľahaní.

Recept na krémovú omáčku s rastlinnou šľahačkou ROSETTE:

Krémová omáčka na cestoviny

Ingrediencie:

  • 1 liter rastlinnej šľahačky ROSETTE
  • 1 stredne veľká cibuľa (nakrájaná na jemno)
  • 2 strúčiky cesnaku (nasekané)
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 100 g strúhaného parmezánu (voliteľné)
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Čerstvé bylinky (bazalka, petržlen) na ozdobu

Postup:

  1. Príprava základu:

    • Na panvici rozohrejte olivový olej a pridajte nakrájanú cibuľu. Smažte, kým nie je priehľadná.
    • Pridajte nasekaný cesnak a smažte ďalšiu minútu, kým nezačne voňať.
  2. Pridanie šľahačky:

    • Pridajte rastlinnú šľahačku ROSETTE do panvice a dobre premiešajte. Zahrievajte na strednom ohni, kým omáčka nezačne mierne vrieť.
  3. Dochutenie:

    • Pridajte soľ, čierne korenie a strúhaný parmezán (ak používate). Pokračujte v miešaní, kým sa parmezán neroztopí a omáčka nezíska krémovú konzistenciu.
  4. Podávanie:

    • Podávajte horúce s vašimi obľúbenými cestovinami. Ozdobte čerstvými bylinkami.

Dodatočné parametre

Kategória: Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: voda; palmojadrový olej (úplne hydrogénovaný) 25%; cukor 12%; MLIEČNE bielkoviny; emulgátory: Estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, SÓJOVÝ lecitín, Estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono-a diacetylvínnou; stabilizátory: celulóza, karboxymetylcelulóza, fosforečnany draselné; aróma; farbivo: karotény
Skladovanie: Skladujte pri teplote 4 - 20°C. Po otvorení skladujte v chlade (2-8°C) a spotrebujte do 5 dní
Krajina pôvodu: Slovensko
Výživové údaje na 100g: Energia 1257 kJ/300 kcal; Tuky 28,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny 27g); Sacharidy 12g (z toho cukry 12g); Bielkoviny 0,8g; Soľ 0,1g
vms-recept-surovina: _smotana-na-slahanie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: