UPOZORNENIE: z dôvodu veľkého množstva objednávok sa dodacia doba môže predĺžiť o 1 až 2 pracovné dni. Odporúčame Vám objednávať tovar v dostatočnom predstihu.

GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)

Kód: 1035
5,55 € / ks 4,63 € bez DPH 0,56 € / 100 ml
SKLADOM

GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)

GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu. 

Obsah: 1 l

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.

Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.

Detailné informácie

Podrobný popis

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C po dobu 7 dní.

Šľahačku GAMARO využijete na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie na karte Zloženie, skladovanie, krajina pôvodu).

KARAMELOVÉ TRUBIČKY HOTOVÉ ZA 10 MINÚT!

Trubička karamelová 30g

Šľahačku vyšľahajte a pridajte do nej karamelindu. Dobre rozmiešajte.

Plnku dajte do cukrárskeho vrecúška a naplňte ňou trubičky (môžete použiť hladkú špičku alebo iba odstrihnite kúsok z jednorázového vrecúška).

HOTOVO :) a už si nemusíte lámať hlavu nad tým, čo ponúknete nečakanej návšteve.

RÝCHLA PLNKA maracuja - broskyňa

Návod na prípravu:

Fond zmiešajte s vodou a zľahka primiešajte do vyšľahanej rastlinnej šľahačky a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte podľa potreby vodu (20-50 ml), aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte len veľmi zľahka premiešavajte, aby neklesla.

Takto si môžete pripraviť aj akúkoľvek inú plnku z týchto fondov: 

MALINA 

TIRAMISU 

LESNÉ OVOCIE

ČOKOLÁDA

TVAROHOVÝ (miláčikový)

VAJEČNÝ LIKÉR

CITRÓN

NEUTRAL na prípravu rôznych náplní. Napr. na kokosový krém pridáte mletý kokos, na karamelový krém pridáte KARAMELINDU

 

 

VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA

 

Jedno vyjadrenie zákazníčky za všetky:

Nina Oravec
Dievčatá tá šľahačka od Vierky chuti úžasné žiadna umelina, veľa produktov u nej nakupujem, fakt úžasné veci

Dodatočné parametre

Kategória: Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: Voda; čiastočne hydrogénovaný rastlinný olej (palma); cukor; stabilizátor: sorbitolový sirup, mikrokryštalická celulóza, karboxymetylcelulóza; emulgátor: estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, SÓJOVÝ lecitín, mono a diglyceridy mastných kyselín; MLIEČNE bielkoviny, soľ, aróma, regulátor kyslosti: hydrogénfosforečnan draselný, citrát trisodný; farbivo: karotény
Skladovanie: Skladujte pri teplote 2 - 18°C . Po otvorení skladujte pri teplote 2-8°C a spotrebujte do 7 dní. Nezmrazujte.
Krajina pôvodu: Dánsko
Výživové údaje na 100g: Energia 1207 kJ/292 kcal; Tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny26g); Sacharidy 11g (z toho cukry 9,5g); Bielkoviny 0,6g; Soľ 0,05g
vms-recept-surovina: _smotana-na-slahanie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: