GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
Kód: 1035Súvisiaci tovar
Podrobný popis
NÁVOD:
Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.
Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C po dobu 7 dní.
Šľahačku GAMARO využijete na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.
OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie na karte Zloženie, skladovanie, krajina pôvodu).
KARAMELOVÉ TRUBIČKY HOTOVÉ ZA 10 MINÚT!
- balík pruhovaných veľkých trubičiek na plnenie
- 150 ml rastlinnej šľahačky Gamaro (alebo Millac Gold)
- 30 g KARAMELINDA (podľa chuti môžete pridať aj viac)
Šľahačku vyšľahajte a pridajte do nej karamelindu. Dobre rozmiešajte.
Plnku dajte do cukrárskeho vrecúška a naplňte ňou trubičky (môžete použiť hladkú špičku alebo iba odstrihnite kúsok z jednorázového vrecúška).
HOTOVO :) a už si nemusíte lámať hlavu nad tým, čo ponúknete nečakanej návšteve.
RÝCHLA PLNKA maracuja - broskyňa
Návod na prípravu:
- 160 g fond Maracuja a Broskyňa
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou a zľahka primiešajte do vyšľahanej rastlinnej šľahačky a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte podľa potreby vodu (20-50 ml), aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte len veľmi zľahka premiešavajte, aby neklesla.
Takto si môžete pripraviť aj akúkoľvek inú plnku z týchto fondov:
NEUTRAL na prípravu rôznych náplní. Napr. na kokosový krém pridáte mletý kokos, na karamelový krém pridáte KARAMELINDU
VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA
Jedno vyjadrenie zákazníčky za všetky:
Dodatočné parametre
Kategória: | Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | Voda; čiastočne hydrogénovaný rastlinný olej (palma); cukor; stabilizátor: sorbitolový sirup, mikrokryštalická celulóza, karboxymetylcelulóza; emulgátor: estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, SÓJOVÝ lecitín, mono a diglyceridy mastných kyselín; MLIEČNE bielkoviny, soľ, aróma, regulátor kyslosti: hydrogénfosforečnan draselný, citrát trisodný; farbivo: karotény |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote 2 - 18°C . Po otvorení skladujte pri teplote 2-8°C a spotrebujte do 7 dní. Nezmrazujte. |
Krajina pôvodu: | Dánsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1207 kJ/292 kcal; Tuky 28g (z toho nasýtené mastné kyseliny26g); Sacharidy 11g (z toho cukry 9,5g); Bielkoviny 0,6g; Soľ 0,05g |
vms-recept-surovina: | _smotana-na-slahanie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.