Piškótové pláty a korpusy
Najpredávanejšie
Tieto orechové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú orechovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x43 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, ozdobiť a torta je HOTOVÁ.
Vhodnú podložku a krabicu nájdete tu:
https://www.obchodikuvierky.sk/krabice/krabica-kartonova-hneda-velka-dvojdielna-57x39x9-cm--444/
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 21 cm
Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 42 cm
Výška jedného mini korpusu je približne 1,5 cm - 1,8 cm
Trvanlivosť: 5 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Výška korpusu 4 cm
Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Hotový stočený plát na roládu - stačí len rozvinúť, naplniť a opäť zrolovať. Je perfektne vláčny a neobsahuje konzervanty. Pečieme ho vždy čerstvý na objednávku.
Rozmer: 40 x 30