Formy na ľad a želatínu
Najpredávanejšie

Používa sa hlavne na výrobu malých zamrznutých guličiek (napr. z ovocia), ktoré sa dávajú do stredov francúzskych dezertov. Môže sa však použiť aj na výrobu čokolády.
Rozmer polgule: Ø 2,5 cm; výška 1 cm
Rozmer celej formy: 29 x 17 cm.
Materiál: silikón
Forma znáša teplotné rozpätie od - 60°C do +230°C. Je vhodná na pečenie aj mrazenie.

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu silikónová forma na GUMENÉ MEDVEDÍKY a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 50 ks medvedíkov a je ku nej aj pipeta - kvapátko na dávkovanie.
Materiál: silikón.
Teplota: -40°C do +230°C.
Farba formy - podľa dostupnosti.
Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnky, aj do mrazničky.
Hľadáte niečo na ochutenie? Máme pre Vás aj extra silné ochucovacie pasty.

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 40 ks mini donutov.
Rozmer: 19.3 x 12,6 x 1,1 cm
Materiál: silikón
Farba: ružová alebo modrá podľa dostupnosti na sklade
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 15 ks srdiečok, 15 ks oblakov a 15 ks kvapiek.
Rozmer: 19.5 x 14.1 x 1.1 cm
Materiál: silikón
Farba: ružová alebo modrá podľa dostupnosti na sklade
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 7 ks labiek, 14 ks pánd 2 druhov.
Rozmer: 17.4 x 12.5 x 1.2c m
Materiál: silikón
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.

Túto formu si môžete vybrať ako DARČEK pri nákupe nad 100 €.
Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:
Forma môže ísť do rúry aj do mrazničky = tepelné rozpätie od - 40°C do + 230°C.
Veľkosť nanuku: 3,8 x 6,6 - 7cm
Objem jedného nanuku: 40 ml
Materiál formy: silikón
Mätový pečený nanuk:
Čokoládový pečený nanuk s pečaťou:
Pečený nanuk JEDNOROŽEC:

Malé chutnučké tabličky čokoládok ste už určite videli na facebooku, instagrame alebo pintereste. Zdobia sa nimi torty, zákusky, cupcake.
Takéto mini čokoládky si môžete vyrobiť v našej silikónovej forme. Je to celkom jednoduché. Do umytej a osušenej formy nalejte do jednotlivých otvorov roztopenú kvalitnú čokoládu - vhodné sú viac percentné čokolády Callebaut, alebo iné viac percentné kvalitné čokolády z obchodu. Pred použitím nemusíte formu ničím vystriekať, len roztopiť čokoládu nad parou, alebo ako ste zvyknutí a naliať ju do jednotlivých tabličiek. Nechajte stuhnúť pri izbovej teplote a pred vybraním z formy ju dajte za chvíľku do chladničky, aby sa vám ľahšie vyberala.
Môžete si vyrobiť aj farebné čokoládky: bielu čokoládu zafarbite farbami na čokoládu.
Jednoduchšie je však použiť hotovú farebnú polevu, s ktorej si vyrobíte farebné tabličky.
Rozmer formy: na obrázku
Materiál: silikón

Túto formu na rôzne tvary zmrzliniek môžete využiť na:
- želatínu
- izomalt
- čokoládu
- modelovaciu hmotu
- silikónové odliatky
Rozmer formy: 16 x 11,5 x 1 cm
Rozmer jednotlivých tvarov: na obrázku
Materiál formy: silikón

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 15 ks čokoládok, 15 ks zmrzlín a 15 ks cheesecake.
Rozmer: 20.5 x 15.5 x 1 cm
Materiál: silikón
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.