Suroviny, Strana 4
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
NÁVOD NA PRÍPRAVU A RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
140 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 20 ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Nižšie nájdete video-návod ako pomocou tejto farby zafarbiť poťahovú hmotu a krém.
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Red no taste - červená bez chuti je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Glycerol alebo Glycerín je hustá kvapalina, bez výraznej vôňe s mierne sladkou chuťou. Je súčasťou predovšetkým rastlinných tukov, najväčšie množstvo glycerolu vzniká ako vedľajši produkt pri priemyselnom spracovaní repkového oleja.
Používa sa:
- ako sladidlo napr. v šľahačkách
- ako zmäkčovadlo v želé, žuvačkách a iných cukrovinkách
- na zvláčnenie poťahovej hmoty
- na dodanie lesku poťahovej hmote
Vo fľaštičke sa nachádza 59 ml glycerolu.
Doba spotreby: 31.01.2024
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.
Hmota na modelovanie GUM PASTA biela je vhodná na vytváranie jedlých dekorácií. Má hodvábnu, elastickú štruktúru a pre svoju snehobielu farbu je vhodná pri dekorácii svadobných tort.
Hmotu je možné zafarbiť gélovými, tekutými alebo práškovými farbami.
Podľa dostupnosti predávame originál balenie alebo rozbaľujeme z väčších balení.
Hmota na poťahovanie a modelovanie je určená na poťahovanie toriet, modelovanie, na výrobu figúrok či iných dekorácii.
Balenie 1 kg obsahuje:
1x svetlomodrá 100 g
1x tmavomodrá 100 g
1x tmavozelená 100 g
1x ružová 100 g
1x žltá 100 g
1x biela 100 g
1x oranžová 100 g
1x čierna 100 g
1x červená 100 g
1x sýto ružová 100 g
Hmota na poťahovanie a modelovanie je určená na poťahovanie toriet, modelovanie, na výrobu figúrok či iných dekorácii.
Balenie obsahuje: 100 g poťahovej hmoty
Hmota na poťahovanie a modelovanie citrónová LEMON je pružná, hladká a poddajná. Tieto vlastnosti ju robia perfektnou pre hladké potiahnutie vašej torty.
Ochutená cukrová pasta má lahodnú citrónovú príchuť, ktorá dodá vašim výtvorom prekvapivú chuť!
Hmotnosť: 250 g
Prečo sú hrozienka zdravé?
- obsahujú vlákninu, vitamíny (B, C, E), minerálne látky (draslík, železo) a kyselinu listovú
- zabraňujú usadzovaniu tuku v tele a zlepšujú metabolizmus
- sú prirodzeným zdrojom antioxidantov, ktoré spomaľujú starnutie
- konzumáciou si môžete zlepšiť kvalitu spánku, prácu obličiek a pľúc
- je obľúbenou voľbou ľudí, ktorí športujú, kvôli doplneniu energie
- hrozienka obsahujú kyselinu oleanovú, ktorá chráni zuby pred vytvorením zubného kazu
Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Tipy na použitie
Sušené plody možno konzumovať priamo, alebo ich pridať do vločkových a orieškových zmesí. Taktiež sa výborne hodia na prípravu koláčov, raw dezertov a ovsených kaší. Je to vhodná náhrada sladkostí. Môžete si ich pribaliť na cesty ako snack, desiatu, či olovrant.
Prečo sú hrozienka zdravé?
- obsahujú vlákninu, vitamíny (B, C, E), minerálne látky (draslík, železo) a kyselinu listovú
- zabraňujú usadzovaniu tuku v tele a zlepšujú metabolizmus
- sú prirodzeným zdrojom antioxidantov, ktoré spomaľujú starnutie
- konzumáciou si môžete zlepšiť kvalitu spánku, prácu obličiek a pľúc
- je obľúbenou voľbou ľudí, ktorí športujú, kvôli doplneniu energie
- hrozienka obsahujú kyselinu oleanovú, ktorá chráni zuby pred vytvorením zubného kazu
Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Tipy na použitie
Sušené plody možno konzumovať priamo, alebo ich pridať do vločkových a orieškových zmesí. Taktiež sa výborne hodia na prípravu koláčov, raw dezertov a ovsených kaší. Je to vhodná náhrada sladkostí. Môžete si ich pribaliť na cesty ako snack, desiatu, či olovrant.