Toping ČOKOLÁDOVÝ 1 kg
Kód: 3970Súvisiaci tovar

Jahodový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

Čučoriedkový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk.
Je vhodná na poťahovanie, plnenie a dozdobovanie.
Použitie:
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Chladiaci sprej na čokoládu PME
Sprej slúži na fixovanie a spájanie čokoládových dekorácií. Sprej čokoládu ochladí tak, že rýchlo a pevne stuhne.
POZOR: VEĽMI HORĽAVÝ! Pred použitím dobre premiešajte. Striekajte rovnomerne zo vzdialenosti cca 15 - 20 cm.
Ukážka práce so sprejom:
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Polevy |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | glukózový sirup; cukor; čokoláda (cukor, kakaový prášok, kakaové maslo) 2,5%; kyselina citrónová; konzervačná látka: sorban draselný, benzoan sodný |
Skladovanie: | v suchu max. + 25 °C. Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 mesiaca. |
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Výživové údaje na 100g: | Energetická hodnota: 1154kJ / 272 kcal; Tuky 2 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g), Sacharidy 62 g (z toho cukry 47 g; Bielkoviny 1,2 g; Soľ < 0,01 g |
vyhľadávanie: |

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.
,Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.
Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.
Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.
Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.
Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).
Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Čučoriedkový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.
Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.
NÁVOD:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.
HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)
REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)

Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Krásna biela farba. Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.
Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.
Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.
Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.