TYLO prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt, zahusťovadlo a lepidlo 20 g
Kód: 4449Súvisiaci tovar
![Višňa gél 1 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/780-2_visna-gel-1-kg.jpg?628cbd80
)
Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku: najmenej 780g.
![Ovocná náplň 70% FRUITFUL MALINA 300 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/22812-2_ovocna-napln-70--fruitful-malina-300-g.jpg?6560a243
)
Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v sklenenom pohári.
![Ovocná náplň 70% FRUITFUL MALINA 2,7 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/22809_ovocna-napln-70--fruitful-malina-2-7-kg.jpg?628c9e73
)
Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.
Podrobný popis
TYLO je 100 % rastlinná celulóza - zahusťovadlo.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Zloženie: | Karboxymetylcelulóza |
Skladovanie: | Chráňte pred slnečným žiarením. |
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
![Gum tragacanth prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt 25g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/14954_gum-tragacanth-pripravok-na-tvrdnutie-modelovacich-hmot-25g.jpg?5eb6b535
)
Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.
![Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/912-1_kremovy-prasok-na-kremy--plnky-a-pudingy-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na čokoládové Brownies 500g HoHo 3](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/744-2_zmes-na-cokoladove-brownies-500g-hoho-3.jpg?5f21d22d
)
Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![DIA vanilkový puding bez varenia 250g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3624-1_dia-vanilkovy-puding-bez-varenia-250g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.
![Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/969-2_zmes-na-piskotove-cesto-svetle-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.