Vanilková emulzia LorAnn 60 ml
Kód: 3610Súvisiaci tovar

Kokos strúhaný 250 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 250 g
Viac v detailných informáciách.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
✅ Výhody a vlastnosti:
-
Intenzívna vanilková príchuť vhodná do korpusov, krémov, sušienok, muffinov aj zmrzlín
-
Odolná voči teplu – ideálna na pečenie
-
Vodná báza pre lepšie spojenie s cestami a polevami
-
Bezlepková, vhodná pre vegetariánov aj vegánov
-
Kosher certifikovaná
🧁 Použitie:
1 čajová lyžička emulzie = 1 čajová lyžička extraktu. Pred použitím dobre pretrepte.
Dodatočné parametre
Kategória: | Arómy a koreniny |
---|---|
Zloženie: | aróma, voda, zvlhčovadlo: E1520, regulátor kyslosti: E330, etanol. |
Skladovanie: | na suchom a tmavom mieste |
Krajina pôvodu: | EU |
Môže obsahovať stopy:: | vajec, arašidov, sóje, mlieka, oxidu siričitého a siričitanov (E220–E228) v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, vyjadrené ako SO₂. |

Kokosová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Banánová emulzia LorAnn. Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Prírodná aróma LorAnn s chuťou sladkej, šťavnatej broskyne je ideálnym doplnkom do letných dezertov, koláčov, cukroviniek, zmrzliny alebo domácich nápojov. Vďaka vysokej koncentrácii stačí len pár kvapiek.
✅ Vhodné pre pečenie
✅ Bez cukru, bez lepku
✅ Jednoduché dávkovanie a dlhá trvanlivosť
✅ Značka LorAnn – kvalita obľúbená medzi cukrármi po celom svete

Vneste do svojich dezertov sladkú a ovocnú chuť letnej marhule! LorAnn Apricot je vysoko koncentrovaná prírodná aróma, ktorá krásne zvýrazní chuť koláčov, krémov, zmrzliny, náplní aj ovocných nápojov.
✅ Vhodné pre pečenie
✅ Bez cukru, bez lepku
✅ Jednoduché dávkovanie a dlhá trvanlivosť
✅ Značka LorAnn – kvalita obľúbená medzi cukrármi po celom svete

Prírodná aróma LorAnn s bohatou chuťou kvalitnej čokolády je ideálna na dochutenie dezertov, koláčov, zmrzliny aj kávových nápojov. Vysoko koncentrovaná esencia v 3,7 ml balení zabezpečí plnú chuť už pri minimálnom množstve.
✅ Vhodné pre pečenie
✅ Bez cukru, bez lepku
✅ Jednoduché dávkovanie a dlhá trvanlivosť
✅ Značka LorAnn – kvalita obľúbená medzi cukrármi po celom svete

Prírodná aróma LorAnn s výraznou sladkou chuťou čerešní je ideálna na dochutenie dezertov, krémov, cukroviniek, zmrzliny či domácich limonád. Vysoko koncentrovaná esencia v praktickom 3,7 ml balení zabezpečí intenzívnu chuť už pri malom množstve.
✅ Vhodné pre pečenie
✅ Bez cukru, bez lepku
✅ Jednoduché dávkovanie a dlhá trvanlivosť
✅ Značka LorAnn – kvalita obľúbená medzi cukrármi po celom svete
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.