Ovocné pyré ANANÁS 1 L
Kód: 2301Súvisiaci tovar

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
AKCIOVÉ KUSY majú dobu minimálnej trvanlivosti do 1.8.2023, čo znamená, že pyré nebude mať zmenenú kvalitu a môžete ho použiť minimálne 1-2 mesiace po tomto dátume. Dobu trvanlivosti predĺžite skladovaním v chlade.

Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.
Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Zmes na mrkvový koláč s ktorou upečiete svoj vlastný mrkvový koláč jednoducho a rýchlo. Pre lepšiu chuť môžete do zmesi pridať aj vlašské orechy alebo namočené hrozienka.
Návod na prípravu:
Predhrejte rúru na 175°.
Zmiešajte 500 g zmesi s 80 ml vody, 3 vajcami (150 g), 150 ml rastlinného oleja a 150 g nastrúhanej mrkvy. Miešajte 5 minút.
Vylejte zmes na vymastený plech a pečte v strede rúry dozlatista približne 50-60 minút.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Pečený cheesecake s ananásovým pyré
Korpus:
- 270 g pomleté maslové sušienky na cheesecake
- 180 g maslo čerstvé
Náplň :
- 230 g Mascarpone
- 340 g tvaroh jemný
- 230 g kyslá smotana 16%
- 2 celé vajíčka
- 80 g práškový cukor
- 2 čajové lyžičky vanilková aróma
Želé :
- 220 g Ovocné pyré ananás
- 15 g zemiakový škrob (SOLAMYL)
- trochu voda
- 15 g citrónová šťava
POSTUP PRÍPRAVY:
Korpus:
Pomleté sušienky na cheesecake zmiešajte s rozpusteným maslom. Odoberte 250 g a vtlačte na dno tortovej formy. Ostatnú zmes (200 g) roztlačte po bokoch formy.
Náplň:
Najskôr zmiešajte všetky suroviny okrem vajec. Nakoniec pridajte aj 2 vajcia a dohladka vymiešajte. Vzniknutú zmes nalejte do formy a pečte. Po upečení nechajte vychladnúť a potom dajte na 12 hod. do chladničky. (Teplota cca 4°C.)
Želé :
Ovocné pyré zamiešajte s citrónovou šťavou, prevarte a ešte do horúceho nálevu (85°C) pridajte stužovač. Želé nalievajte ešte teplé, na už zatuhnutý základ (náplň). Po zatuhnutí želé (2 hod. pri -4°C) cheesecake nakrájajte a dekorujte.
Rovnakým spôsobom môžete pripraviť aj iné ovocné želé, napr. pyré mango, malina, čučoriedka alebo marakuja.
Teplota pečenia : 140 °C
Dĺžka pečenia: 60 - 90 minút
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | ananás |
Skladovanie: | na suchom mieste do 25°C relatívna vlhkosť vzduchu 65 - 70 %; po otvorení v chlade 2 - 6 °C, relatívna vlhkosť 80-95 %, spotrebovať do 1 týždňa |
Krajina pôvodu: | Fínsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 286 kj / 68 kcal; Tuky <0,5 g (z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g); Sacharidy 16 g (z toho cukry 13 g); Bielkoviny 1,0 g; Soľ <0,01 g, Vláknina 1,3 g |

Ovocná náplň FRUITFUL VIŠŇA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL MANGO, ktorá obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v sklenenom pohári.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocná náplň FRUITFUL MANGO, ktorá obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Výhodné veľké balenie - jahodový gél, ktorý obsahuje až 45 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocná náplň vhodná k premazaniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, koláče z lineckého cesta, rolády, torty...

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
AKCIOVÉ KUSY majú dobu minimálnej trvanlivosti do 1.8.2023, čo znamená, že pyré nebude mať zmenenú kvalitu a môžete ho použiť minimálne 1-2 mesiace po tomto dátume. Dobu trvanlivosti predĺžite skladovaním v chlade.

Ovocný gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Výhodné veľké balenie - marhuľový gél, ktorý obsahuje až 60 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.