Zmes na výrobu kakaového krému a na likérové špice 500 g
Kód: 1853Súvisiaci tovar

Špeciálne cukrárenské vrecko vyrobené zo 100% bavlny.
V ponuke je v 2 veľkostiach: 30 cm a 37 cm
Vrecúško je šité, preto vydrží omnoho dlhšie ako lepené.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Zákusok v tvare kužeľovej špičky s čokoládovou plnkou a likérom, na povrch potiahnutý čokoládovou polevou.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 24 mm, vnútorný priemer 18 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 18 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 24 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 20 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 28 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

- 3720 ml
- odkôstkované višne s nálevom
- sterilizovaný
- hmotnosť pevného podielu 1,8 kg

Ovocná náplň FRUITFUL JAHODA obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň vhodná k premazaniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, koláče z lineckého cesta, rolády, torty...

Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL CITRÓN obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.
Podrobný popis
KRÉM NA ŠPICE
- 500 g zmes na špice (tukový krém)
- 230 g prevarená voda ochladená na 50°C
- 470 g rastlinný margarín Zeelback (NIE maslo)
- 150g-160g rastlinný 100% pokrmový tuk (CERA)
Zmiešajte zmes na špice s vodou (50°C) a nechajte 5 minút napučať .
V mixéri vyšľahajte najskôr zmäknutý margarín, potom pridajte aj mierne nahriaty 100% tuk (CERU).
Nakoniec do tohto tuku postupne pridajte napučanú zmes a dobre spolu vyšľahajte.
Hotovú špicovú zmes striekajte na buflére (spodky špicov), pomocou špeciálnej špičky na likérové špice.
Dajte stuhnúť do chladničky a dobre stuhnuté môžete plniť obľúbenou plnkou na špice.
Pomocou hviezdicovej špičky (vhodné špičky č.4,8,9,15 a 32) uzatvorte špic "čiapočkou" z krému a dajte opäť stuhnúť. Potom už len namáčajte do čokoládovej polevy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, kakao (min.21%), SÓJOVÁ múka , palmový olej, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená SRVÁTKA |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené |
Krajina pôvodu: | Česká republika |

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
- 1 kg zmes + 200g vody
Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.
Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.
Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.
Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Ako rýchlo spravíte základ na cheesecake a to hlavne bez zbytočného bordelu a špinavého mixéra po mletí keksíkov?
NÁŠ OSVEDČENÝ RECEPT (na formu Ø 28 cm):
Celé balenie sušienok zmiešajte s 3 - 4 polievkovými lyžicami roztopeného masla.
Na menšiu formu použite menšie množstvo (napr. 400g sušienok a 2,5 - 3 polievkové lyžice roztopeného masla)
Vzniknutú hmotu natlačte na dno a boky formy.
Dajte zapiecť do rúry na 6 až 8 minút pri teplote 200ºC.
Ďalej pokračujte podľa akéhokoľvek receptu na cheesecake.
Tento základ chutí skrátka úúúžasne.
Budeme radi ak nám napíšete dolu do DISKUSIE, ako sa vám s pomletými keksíkami pracovalo a ako nakoniec chutil váš cheesecake. DISKUSIU Nájdete dolu pod obrázkami (súvisiaci tovar).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.