Želatína v spreji 800 g
Kód: 4224Súvisiaci tovar

TARTALETKY na plnenie rôzne druhy, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 34 ks.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
- Tartaletky sú už hotové, stačí ich len naplniť.
- Tieto tartaletky sa môžu ešte aj zapiecť v rúre na 180°C (plnky obsahujúce vajce,...)
- Balenie obsahuje rôzne tvary aj príchute.
LOĎKY- podľa dostupnosti kakaové alebo svetlé
Počet v balení: 4 ks Rozmer: 70 mm
ŠTVORCE
Počet v balení: 18 ks Rozmer: 45 x 45 mm
OKRÚHLE
Počet v balení: 12 ks Rozmer: Ø 44 mm
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (3%); glukózo-fruktózový sirup; invertný cukrový sirup; kukuričný škrob; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; soľ; voda; farbivo: E150d; aróma.
Skladovanie: V suchu, max. teplota 25°C.
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje na 100g:
Energia 1945 kJ/463 kcal
Tuky 18 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g
Sacharidy 66 g; z toho cukry 21 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 0,82 g
Podrobný popis
Návod na použitie:
Odkrúťte uzáver výrobku a vymeňte ho za rozprašovač. Želatínu striekajte priamo na dezert.
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Zloženie: | voda; glukózový sirup; cukor; zahusťovadlo E406; kyselina L-askorbová; konzervant E202; aróma |
Výživové údaje na 100 ml: | Energia 760 kJ/179 kcal; Tuky 0,0 g(z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g); Sacharidy 44 g (z toho cukry 30 g); Bielkoviny 0,0 g; Soľ 0,04 g |
Krajina pôvodu: | Taliansko |

Želatína jemne mletá 1 kg. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 200g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 500g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Želatína jemne mletá 200g. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Kokos strúhaný 250 g. Nastrúhaná alebo nahrubo zomletá dužina na malé kúsky. Produkt sa používa v rôznych kulinárskych aplikáciách po celom svete a je obľúbený pre svoju výraznú chuť a textúru. Sladká a jemná chuť strúhaného kokosu ochutí vaše koláče, zákusky aj torty.
Váha: 250 g
Viac v detailných informáciách.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky.
Požitie nájdete dole.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.