Želatína v spreji 800 g
Kód: 4224Súvisiaci tovar
![Želatína 200g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/1179-2_zelatina-200g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 200g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.
![Želatína hotová 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/16430_zelatina-hotova-500g-hoho.jpg?5f870d33
)
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 500g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.
![Želatina živočíšna 200 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/9987_zelatina-zivocisna-200-g.jpg?5df8fc73
)
Želatína jemne mletá 200g.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
![Želatina jemne mletá 1 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/9783_zelatina-jemne-mleta-1-kg.jpg?5f466d67
)
Želatína jemne mletá 1 kg.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
![TARTALETKY na plnenie okrúhle svetlé Ø 74 mm 100 ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/24671_tartaletky-na-plnenie-okruhle-svetle--74-mm-100-ks.jpg?64492031
)
Tartaletka kruhová Ø 74 mm
Svetlé tartaletky, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 100 ks.
Podrobný popis
Návod na použitie:
Odkrúťte uzáver výrobku a vymeňte ho za rozprašovač. Želatínu striekajte priamo na dezert.
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Zloženie: | voda; glukózový sirup; cukor; zahusťovadlo E406; kyselina L-askorbová; konzervant E202; aróma |
Výživové údaje na 100 ml: | Energia 760 kJ/179 kcal; Tuky 0,0 g(z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g); Sacharidy 44 g (z toho cukry 30 g); Bielkoviny 0,0 g; Soľ 0,04 g |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
![Vanilínový cukor 1 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7383-2_vanilinovy-cukor-1-kg.jpg?5df8fc73
)
Vanilínový cukor 1 kg
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 1 kg
Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.
![Vínny kameň 80 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/21154_vinny-kamen-80-g.jpg?618b9a79
)
Vínny kameň - Cream of tatrar sa využíva rovnako ako kypriaci prášok. Neobsahuje fosfáty a ťažké kovy - čo ho robí zdravšou variantou. Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte.
Vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe vína.
![Gum tragacanth prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt 25g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/14954_gum-tragacanth-pripravok-na-tvrdnutie-modelovacich-hmot-25g.jpg?5eb6b535
)
Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.
![Zemiakové vločky 500g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/14135_zemiakove-vlocky-500g.jpg?5e54faf6
)
Zemiakové vločky 500 g.
Zemiakové vločky môžete použiť ako rýchlu a pohodlnú náhradu čerstvých zemiakov v rôznych receptoch. Je to dehydrovaný produkt vyrobený zo zemiakov. Vyrábajú sa varením, lisovaním a následným sušením zemiakovej hmoty na jemné vločky.
Váha: 500 g
Viac v detailných informáciách.
![XANTÁNOVÁ guma 50g 3](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12357-2_xantanova-guma-50g-3.jpg?62966c7e
)
Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.
Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.
Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.
Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.
Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".
Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.
Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca 10 - 20 minút.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.