TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% - 2,5 kg
Kód: 1618Súvisiaci tovar

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze.
Dekorácia z bielej čokolády je vhodá na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Obsah balenia: 6x čokoládový kruh s nápisom I love you a srdiečkami, ø 3 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze.
Dekorácia z bielej čokolády je vhodá na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Obsah balenia: 2 x čokoládka s nápisom "Všetko najlepšie" 8 x 3 cm
4 x čokoládka v tvare krídla motýľa (vytvoria sa z toho 2 motýle) 4 x 3 cm (krídlo)
Priemer: 3 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozmer potlačenej plochy: 28,5 x 18 cm
Celkový rozmer čokofólie: 30 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu oranžovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda a kakao |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote od 12 do 20°C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom, vlhkosťou a pachmi. |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 2307 kJ/ 551 kcal; Tuky 37g (z toho nasýtené mastné kyseliny 22g); Sacharidy 46g (z toho cukry 43g); Bielkoviny 5,1g; Soľ 0,01 |

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.