Farebná čokoláda BIELA NATURAL Deco Melts 250 g
Kód: 3701Súvisiaci tovar

Silikónová forma na CAKE POPS / lízatká 20 ks + 20 ks paličky. Šikovná pomôcka na vytvorenie Cake Pops lízatiek. Forma je rozdelená na dve časti: spodná má tvar pologulí, ktoré slúžia na naplnenie cesta, a vrchná časť má otvory, ktorými môže unikať para počas pečenia. Po upečení a spojení vznikne dokonalá guľatá forma na cake pops.
Materiál: silikón (znáša teploty od -40°C do 240°C)
Rozmer: viď obrázok
Silikónová forma na CAKE POPS / lízatká - viac v detailných informáciách

Silikónová forma na NANUKY 8 ks + paličky 8 ks. Chcete si spraviť doma nanuk bez Éčiek a chemického bordelu? Máme pre Vás originálnu formu, do ktorej viete vložiť aj drevené paličky, ktoré sú tiež súčasťou balenia. Naraz takto spravíte až 8 nanukov!
Rozmer: viď obrázok
Objem jedného nanuku: 40 ml
Rozmer jedného nanuku: 3,9 x 6,6 - 6,9 cm
Materiál: silikón PLATINUM
Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:

Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks WILTON. Multifunkčný nástroj, ktorý uľahčuje prácu s čokoládou. Ideálne riešenie pre všetkých milovníkov pečenia a zdobenia.
Materiál: plast
Objem: 177 ml
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády - tipy a video nájdete v detailných informáciách

Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:
Forma môže ísť do rúry aj do mrazničky = tepelné rozpätie od - 40°C do + 230°C.
Objem jedného nanuku: 90 ml
Materiál formy: silikón
Rozmer nanuka: 4,8 x 9 x 2 cm
Mätový pečený nanuk:
Čokoládový pečený nanuk s pečaťou:
Pečený nanuk JEDNOROŽEC:

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Polevy |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk (palmové jadro), sušené mlieko (odstredené), emulgátor: E492 , E472c, aróma. |
Skladovanie: | Skladujte v suchom a tmavom mieste do 22°C. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Výživové údaje na 100 g:: | Energia 2400 kj / 570 kcal; Tuky 35 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 34 g); Sacharidy 65 g (z toho cukry 65 g); Bielkoviny 0,5 g; Soľ 0,2 g |
Položka bola vypredaná… |

CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton
Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.
Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Farebná čokoláda RUŽOVÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Farebná čokoláda ZELENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton
Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.
Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.