Čokoláda a kakao, Strana 2

Najpredávanejšie

KAKAO holandské extra tmavé 500g HoHo
 
6,80 €
(6,18 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
6,40 €
(5,82 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
 
4,20 €
(3,82 € bez DPH)
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
 
6,10 €
(5,55 € bez DPH)
Belgická biela čokoláda Arabesque Blanc 29% 500 g
 
8,99 €
(8,17 € bez DPH)
Čarovný krém ČOKOLÁDOVÝ Enchanted Cream Choco ® 450g 2
 
7,50 €
(6,82 € bez DPH)
61 položiek celkom
Kakaové maslo 200 g
Kakaové maslo 200 g
Momentálne nedostupné
6,45 € bez DPH
7,10 € / ks

Kakaové maslo je vyrobené zo 100% čistého kakaového masla a je 100% rastlinné. Môže sa používať pri výrobe čokolády alebo praliniek, ale aj na riedenie roztopených farebných čokoládok Deco Melts a Candy Melts.

Hmotnosť: 200 g

Dávkovanie: 5-10 %

 

Kód: 3386
Čokoládový mousse (pena) MLIEČNA ČOKOLÁDA 800g 1
17,50 € bez DPH
19,25 € / ks

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.

 

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)

Obsah čokolády: 70%

Kód: 3704
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 2,5 kg
42,27 € bez DPH
46,50 € / ks

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2215
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 2,5 kg 1
40 € bez DPH
44 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1618
Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády 1
6,55 € bez DPH
7,20 € / ks

Kód: 3885
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 2,5 kg
39,55 € bez DPH
43,50 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1729
Čokoládový mousse (pena) TMAVÁ ČOKOLÁDA 800g 2
5 € bez DPH
5,50 € / ks

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Ku 200 g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny. 

Balenie: 200 gramov - stačí k príprave cca 9 porcií (50g)

Obsah čokolády: 75%

 

Kód: 3278
Fľaša na zdobenie 185 ml 2 ks + špička 2 ks (2 mm, 4 mm)
7,73 € bez DPH
8,50 € / ks

Fľaša na zdobenie

Ideálna na zdobenie vašich medovníkov, toriet, koláčov a iných dezertov.

Vhodná na zdobenie s polevou alebo čokoládou.

Balenie obsahuje: 2x plastová fľaša 185 ml

                             2x kovová špička (1x 2 mm, 1x 4 mm) s vrchnákom

 

Materiál: plast, kov 

Kód: 3738
BIELA čokoláda Callebaut 28% 2,5 kg
39,82 € bez DPH
43,80 € / ks

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2474
Nerozpustné kakao na dekoráciu dezertov 1 kg 1
15,91 € bez DPH
17,50 € / ks

Aj na vlhkom povrchu ostane suché a nestmavne špeciálne upravené kakao HappyCao NT.

Je vhodné na dekoráciu rôznych cukrárenských výrobkov:

  • tiramisu
  • truffle
  • zákuskov a toriet
  • šišiek
  • tartaletiek

Vyrobené v Taliansku.

Kód: 2916
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 2,5 kg
52,27 € bez DPH
57,50 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2930
Chladiaci sprej na čokoládu PME 100 ml 1
10,45 € bez DPH
11,50 € / ks

Chladiaci sprej na čokoládu PME

Sprej slúži na fixovanie a spájanie čokoládových dekorácií. Sprej čokoládu ochladí tak, že rýchlo a pevne stuhne.

POZOR: VEĽMI HORĽAVÝ! Pred použitím dobre premiešajte. Striekajte rovnomerne zo vzdialenosti cca 15 - 20 cm.

Ukážka práce so sprejom:

Kód: 2596
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 2,5 kg
48,73 € bez DPH
53,60 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2931
Nugeta s vysokým podielom orieškov
25,73 € bez DPH
28,30 € / ks
Kód: 2565
CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4804
Fľaša na stekance a na topenie čokolády 240 ml 3
2,09 € bez DPH
2,30 € / ks

Fľašu môžete použiť na topenie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 240 ml

Farba: priehľadná

Materiál: LDPE

Kód: 2309
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;