Príprava domácej zmrzliny a zmrzlinových toriet, Strana 2
Najpredávanejšie
Dekorácia z kvalitnej čokolády.
Vhodná na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny,...
Balenie obsahuje približne 175 g hobliniek.
Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.
Oblátkové poháriky na zmrzlinu veľkosť S môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, na špeciálne zákusky, aj na košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal na dezerty, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť, ale zjesť. Vtedy je potrebné vnútro pohárika vymazať čokoládovou polevou, aby sa oblátka od dezertu nerozmočila.
Posielame dobre zabalené v kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru.
Posyp KitKat - malé rozdrvené kúsky sušienok a čokolády môžete využiť :
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Obsah balenia: 34 g
Posyp OREO - malé rozdrvené kúsky sušienok môžete využiť :
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Obsah balenia: 30 g
Posyp SLANÝ KARAMEL - drť môžete využiť :
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Obsah balenia: 60 g
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇