Ochucovacia pasta GRANÁTOVÉ JABLKO 80 g
Kód: 2164Súvisiaci tovar
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
NÁVOD NA PRÍPRAVU A RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tôrt, ako aj prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie. Neobsahuje LEPOK.
Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...
Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ |
---|---|
Zloženie: | cukor, šťava z granátového jablka, glukózovo-fruktózový sirup, kyselina citrónová,E331, farbivá, extrakt z čiernej mrkvy, zahusťovadlo : pektín, aróma |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do + 20°C. Po otvorení skladujte v chlade od +2°C do +6°C. |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Ochucovacia pasta MASCARPONE sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g
Ochucovacia pasta KEKSÍKOVÁ SO ŠKORICOU sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g
Ochucovacia pasta KARAMEL sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g
Ochucovacia pasta BROSKYŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g
Ochucovacia pasta MARAKUJA Passion Fruit sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.