Callebaut

11 položiek celkom
BIELA čokoláda Callebaut 28% 1 kg
19,50 € bez DPH
23,40 € / ks

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2476
BIELA čokoláda Callebaut 28% 2,5 kg
46,42 € bez DPH
55,70 € / ks

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2474
Čokoládový mousse (pena) MLIEČNA ČOKOLÁDA 800g 1
24,92 € bez DPH
29,90 € / ks

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.

 

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)

Obsah čokolády: 70%

Kód: 3704
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 2,5 kg
49,75 € bez DPH
59,70 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1729
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 2,5 kg
44,67 € bez DPH
53,60 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2931
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 1 kg
16,38 € bez DPH
19,65 € / ks

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

 

 

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY" NA PRALINKY:

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2216
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 2,5 kg
47,92 € bez DPH
57,50 € / ks

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2215
RUBY ružová čokoláda Callebaut 33,6 % - 400 g
11,38 € bez DPH
13,65 € / ks

RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 4359
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 2,5 kg
79,17 € bez DPH
95 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2930
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 1 kg 1
26 € bez DPH
31,20 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1617
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 2,5 kg 1
46,58 € bez DPH
55,90 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1618

Stránka 1 z 1 - 11 položiek celkom