BIELA čokoláda Callebaut 28% - 2,5 kg
Kód: 2474Súvisiaci tovar

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládová dekorácia TRUBIČKY veľké rolované 3 ks sú vhodné na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny. Sú vyrobené z kvalitnej bielej belgickej čokolády, bodky sú z mliečnej čokolády.
V balení sa nachádzajú 3 kusy trubičiek, ktoré môžete po dĺžke odlupovať a vznikne vám množstvo ozdôb v tvare U.
Z jednej trubičky dokážete "nalúpať" 8-10 ks ozdôb v tvare U - "válovčekov"
Rozmer trubičky: cca 10 x 1 cm

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládová dekorácia z karamelovej čokolády vhodná na zdobenie zákuskov, torty, tartaletiek, dezertov, zmrzlín a pohárov v štýle panna cotta.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládová dekorácia KÁVOVÉ ZRNKO je vhodná na zdobenie cukrárskych výrobkov, napr. zákuskov, toriet, zmrzliny,...
Rozmer 10x16 mm

Vyzdobte si torty, zákusky, dezerty s dekoračnými srdiečkami z pravej čokolády.
Rozmer : cca 1,5 cm

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm

Rozmer potlačenej plochy: 28 x 20,5 cm
Celkový rozmer čokofólie: 29,5 x 21
Motív je nanesený na priesvitnú čokofóliu ružovou farbou. Na obrázkoch je ukážka použitia na tmavej aj bielej čokoláde.

Čokotransfer je technika, pri ktorej sa prenáša vzor z fólie na čokoládu. Vzor obsahuje kakaové maslo, ktoré sa vplyvom teplej čokolády rozpustí a prilepí sa na čokoládu.
Spôsoby použitia:
- fóliu polejeme čokoládou, necháme trošku stuhnúť - tak aby zostala stále ohybná a potom ju kladieme rovno na koláč alebo tortu.
- zákusok polejeme čokoládou a kým je čokoláda ešte teplá položíme na ňu čokotransfer fóliu, necháme úplne stuhnúť v chladničke a potom odlepíme
Rozmer: 30 x 40 cm
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda a kakao |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote od 12 do 20°C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom, vlhkosťou a pachmi. |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 2379 kJ/ 569 kcal; Tuky 36g (z toho nasýtené mastné kyseliny 22g); Sacharidy 55g (z toho cukry 55g); Bielkoviny 6g; Soľ 0,21 |

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Čokoládový mousse Callebaut - biela pena z čokolády je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej bielej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut White Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívnu chuť bielej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotovú penu nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 45 porcií (40g)
Obsah čokolády: 58,5%

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Čierne kakao Intense Deep Black VAN HOUTEN
Toto intenzívne čierne kakao od spoločnosti Van Houten je vyrobené z najkvalitnejšieho výberu vysoko alkalizovaných kakaových bôbov.
S čiernym kakaom posuniete svoje pečenie na vyššiu úroveň - vďaka nemu dokážete získať intenzívne čiernu farbu krémov, ganache, piškót, keksíkov, zmrzliny. Upečte si čierne variácie klasických receptov a ohúrte nimi vašich známych.
Vlastnosti:
- 100% kakao
- odtučnené a alkalizované (10 - 12% kakaového masla)
- vhodné pre vegetariánov aj vegánov
- skladujte na suchom mieste a chráňte pred slnkom a pachmi

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom.
Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.