Zemiakové vločky 500 g
Kód: 2029Súvisiaci tovar

Sú určené na zahustenie polievok, no veľkú prácu urobia v ceste na domáci chlieb.
Dodávajú vláčnosť a mäkkosť striedky. Sčasti pomáhajú aj pomalšiemu tvrdnutiu chlebíka. Cestu dávajú jemne smotanovú chuť.
Vhodné pridať hrsť vločiek do vášho obľúbeného chlebíka a dodať mu tak viac mäkkosti.

Tieto TARTALETKY už nebudeme mať v ponuke. Ak ich ešte chcete objednať - máme posledné 3 balenia. Sú vhodné na okamžité plnenie.
V balení sa nachádza 12 ks.
Priemer tartaletky: 80 mm
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V balení sa nachádza 17-19 ks košíčkov. Stačí ich už len naplniť.
Príklady:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, VAJCIA, cukor, tuk, kypriaci prášok
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Krajina pôvodu: Slovensko (Vierkine maškrty)

Tartaletky 2.trieda, v balení môžu byť rôzne druhy a tvary, 29 ks.
Môžete ich ihneď naplniť a v prípade potreby aj zapiecť do 180°C.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
Tieto tartaletky sú mierne poškodené z výroby a nemajú pravidelné tvary, preto ich ponúkame za zníženú cenu.
Poslúžia hlavne na skúšanie a domáce použitie.

Napiekli sme pre Vás slané košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V jednom balení sa nachádza približne 12 ks.
Stačí ich už len naplniť - napríklad:
- slané košíčky s lososovou penou
- slané košíčky so šunkovou penou
- slané košíčky s nivovou plnkou
- slané košíčky s pomazánkou z údeného syra
- slané košíčky plnené žĺtkovou penou
Doba spotreby je 4 mesiace od dátumu výroby.

Veggie cups sú chutné mini košíčky, ktoré môžete naplniť slaným krémom, kúsoček dozdobiť a máte hotovú chuťovku pre návštevu alebo predjedlo na hostinu.
Balenie obsahuje:
- 3 kusy cviklových košíčkov
- 3 kusy mrkvových košíčkov
- 3 kusy špenátových košíčkov
- 3 kusy cibuľovo - zelerových košíčkov
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
Zloženie: | Sušené zemiakové vločky; Emulgátor: E471, regulátor kyslosti: E330 |
Skladovanie: | V suchu, teplota: max. + 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 % |
Krajina pôvodu: | Poľsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1464 kJ / 346 kcal; Tuky 0,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g); Sacharidy 78 g (z toho cukry 0,7 g); Bielkoviny 8,3 g; Soľ 0,09 g; Vláknina 6,8 g |
vyhľadávanie: |

Čo je Piping Gel?
Piping Gel je priehľadný lepkavý gél bez chute a bez vône.
Aké má využitie?
Najčastejšie sa používa pri práci s marcipánom a fondánom - gél funguje ako jedlé lepidlo. Vďaka nemu môžete na tortu prichytiť rôzne dekorácie, posypy či kvietky. Alebo si pomocou neho môžete pripevniť vyvaľkaný fondán na tortovú podložku a vyrobiť si tak dokonalý podnos pre svoju tortu.
Piping Gel ďalej môžete použiť na:
- potieranie jedlých obrázkov z oblátky (pri fondánovom podklade - dekore - sa potiera iba dolná strana a to vtedy, keď sa kladie na tortu potiahnutú fondánom)
- vytvorenie efektu vody na torte (ako na obrázkoch)
- potieranie čerstvého ovocia na torte či zákuskoch - namočte štetec do Piping Gelu a natrite ním ovocie - bude krajšie a dlhšie vydrží

Rastlinná želatína je biely prášok bez príchute. Tento prášok je základnou zložkou na prípravu rôznych sladkých a slaných jedál vrátane suflé, tvarohových koláčov, terín, koláčov a iné. Ale môžete ju tiež použiť na výrobu želé.
Upozornenie: vegetariánska želatína je alternatívna želatína a nie náhrada tradičnej želatíny a preto si recepty môžu vyžadovať príslušnú úpravu.
Recept na prípravu želé: 5 gramov želatíny rozpustite v 75 ml studenej vody a nechajte postáť cca. 10 minút. Rozpustenú želatínu nalejte do 450 ml vriacej vody. Neustále miešajte. Želé začne tuhnúť po 5 - 10 minútach.

Potravinársky alkohol je vhodný pre styk s potravinami. Používa sa napríklad na maľovanie s farebným alebo trblietavým prachom na poťahovú hmotu ... ale je veľmi vhodný aj ako lepidlo na veľmi jemné kvety z poťahovej hmoty.
Obsah: 14 ml
UPOZORNENIE: Horlavina

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 500g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.
Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Vínny kameň - Cream of tatrar sa využíva rovnako ako kypriaci prášok. Neobsahuje fosfáty a ťažké kovy - čo ho robí zdravšou variantou. Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte.
Vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe vína.

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Klasická sóda bikarbona vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti.
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...
Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.